Uitstekend geleverd, prima product

Goed afgewerkt, precies conform beschrijving, horren makkelijk te plaatsen, goed geprijst

Piet van Leeuwen

Zeer vriendelijke en behulpzame werknemers.

Goede service.

Irene Hoeksema

Top bedrijf, fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van het bestelproces en binnen een dag had ik al een levertijd terwijl het toch een op maat gemaakt zonnescherm is. We konden dus al rekening... Top bedrijf, fijn dat je op de hoogte wordt gehouden van het bestelproces en binnen een dag had ik al een levertijd terwijl het toch een op maat gemaakt zonnescherm is. We konden dus al rekening houden met de montage en gelukkig net voor de warme dagen kunnen installeren.

Jolien van Maelsaeke

Goede kwaliteit
Mooi uitzicht
Klopte niet helemaal van afmeting. Onderaan het raam zat het kader wat losser dan bovenaan.
Snelle en goede uitleg via mail

Goede communicatie

SG

Goed contact en advies via de klantenservice, gemakkelijk kunnen bestellen online.

Scherpe prijzen, snelle levering, nette installatie.

Maria Rasker

We zijn uiteindelijk tevreden met het resultaat, het proces erheen liet nogal wat te wensen over.

Administratie en vriendelijke en adequate telefonistes.

Madeleine van de Meer

Heel fijn bedrijf

Levert prachtige gordijnen.

Maartje Hamans

Geweldige service, zelfs na beschadiging door tnt is dit correct opgelost.

Goed bereikbaar, goede kwaliteit, eerlijke prijs

Lake

Mooi product, heel netjes en nauwkeurig op maat gemaakt. De montage instructie ontbrak maar was niet moeilijk en ik ben absoluut geen ervaren doe-het-zelver.

Erg mooi product.

Gerard Kooistra

Online besteld

duidelijke communicatie via de mail. Prachtig afgewerkte horren, van goede kwaliteit