Johannes van Der Plaats

J van Der Plas

Goede ervaring. HELDERE WEBSITE. Telefonisch snel bereikbaar

WEBSITE. Goede communicatie. Prettig personeel aan de telefoon

L.P.

Het was lang wachten op de kleurstalen, maar de jaloezieën zelf waren er sneller dan verwacht. Kwaliteit ok, de afwerking kan soms iets beter: bv. jaloezie trekt scheef op, 1 stuk korter afgesneden... Het was lang wachten op de kleurstalen, maar de jaloezieën zelf waren er sneller dan verwacht. Kwaliteit ok, de afwerking kan soms iets beter: bv. jaloezie trekt scheef op, 1 stuk korter afgesneden dan de rest...

Rianne Stellingwerf

Na vorig jaar plisségordijnen te hebben gekocht bij Solano hebben we nu ook een aantal rolhorren en een plisséhordeur besteld. De spullen lijken van goede stevige kwaliteit en ik verwacht daardoor... Na vorig jaar plisségordijnen te hebben gekocht bij Solano hebben we nu ook een aantal rolhorren en een plisséhordeur besteld. De spullen lijken van goede stevige kwaliteit en ik verwacht daardoor dat het lang meegaat. Het laten inmeten door André was ook wederom in een paar minuten gepiept.

Een puntje wat ik wel vervelend vond was dat wanneer je de rolhorren uit de doos haalde dat alles vol aluminium splinters zat van de voorgeboorde gaten. Het opruimen ben ik dan ook langer mee bezig geweest dan de montage zelf, dat was een eitje! Dit ligt overigens aan de leverancier en niet aan Solano zelf.

C.t. van den Berg

Prima. Er zat geen montagehandleiding bij. Ik kwam er wel uit maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen even gemakkelijk is.

Leveringstijd

J. Fleer

Goede prijs, goede service, levert op tijd.

Een vraag over het ontvangen product werd gelijk de volgende dag beantwoord.

Marcel van der sluis

Zeer goede service en levering van product. Tevens snelle reactie op de e-mail. Vriendelijke chauffeur die de producten kwam brengen. ?

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

H.M. Wolters

Goede service

goede kwaliteit/prijs verhouding, nette montage

Annemieke Boeters

Prettige service

Snel antwoord. Correcte service. Goed materiaal.

L Willems

Zeer goed