Smeeman

Goed product wel wat duurder

5 jaar garantie

Wil van den Bosch

Een hele goede service

Goede kwaliteit en het zonnescherm goed op tijd geleverd

Gerard smit

Erg matige service. Zijgeleiders vergeten. Wilde nog een bijproduct nabestellen maar moet ineens meer betalen dan de webshop prijs (omdat het los besteld wordt kost het 50% duurder) uiteraard niet... Erg matige service. Zijgeleiders vergeten. Wilde nog een bijproduct nabestellen maar moet ineens meer betalen dan de webshop prijs (omdat het los besteld wordt kost het 50% duurder) uiteraard niet besteld en ook nog geen terugkoppeling over mijn zijgeleiders

Jaloezie is mooi

Han Reijm

Klantvriendelijk, goede kwaliteit rolluiken

Uitstekende service zowel bij receptie als bij de monteurs

Marc Bogaerts

Zeer negatief, vliegengaas zat dubbel, onbruikbaar , verpakking reeds weg , 150 euro betaald voor niks …

Respecteren leveringstermijn

Edwin Ypma

Duidelijke communicatie

Stijn Parent

Vlot, goedkoop, mooi product

Snelle levering, kwaliteit

Joeri

Fijn bedrijf, goede communicatie en juiste levering!

Goede communicatie, juiste levering, alles netjes verpakt en voldoet 100% aan wat is afgesproken. De rolluiken passen perfect. Als verbeterpunten zou ik graag schroeven ontvangen om de rolluiken te... Goede communicatie, juiste levering, alles netjes verpakt en voldoet 100% aan wat is afgesproken. De rolluiken passen perfect. Als verbeterpunten zou ik graag schroeven ontvangen om de rolluiken te monteren. Dat hoort er gewoon bij te zitten. In ieder geval schroeven om de eindkapjes van de geleiders te monteren.

Fijne website, goede prijzen.

Esther

Zeer tevreden over onze gordijnen, eerst staaltjes op gevraagd en daarna onze keuze gemaakt

Op vragen via de mail wordt goed geantwoord