Sander van Kan

Goed, derhalve iets te veel speling in hor met raam;

mooie materiaal en duidelijke afspraken

De kennis over de producten en uitleg zijn summier. Het zou fijn zijn als iemand met wat meer feeling voor interieur mee denkt en voor uit kijkt. Montage kosten na een grote levering erg duur

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Onze adviseurs die komen inmeten zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de mogelijkheden en het inmeten van alle producten die wij online aanbieden.... Bedankt voor het schrijven van uw review. Onze adviseurs die komen inmeten zijn gespecialiseerd in het beoordelen van de mogelijkheden en het inmeten van alle producten die wij online aanbieden. Daarnaast kunnen zij alle voor- en nadelen m.b.t. de producten geven. Het geven van interieuradvies is een andere tak van sport en doen wij (op dit moment) nog niet op locatie. Voor de montageservice rekenen wij standaard tarieven en geven wij de inmeetkosten terug als u 4 of meer producten afneemt (zoals bij u). Helaas hadden wij verder geen ruimte meer voor extra kortingen.

honda

Een zeer goede info center

een vlugge antwoord op een mail

De jonge

Keurig bedrijf met een goede klantenservice

Product en klantenservice

Henk Mulder

Smart ritsscreen en 2x lichtgrijs houten jaloezien. Concreet in levertijden. Als iets onduidelijk is bij montage een prima telefonische hulp door Hilde.

Duidelijke communicatie en maakt belofte waar.

Chantal de Gardeijn

Prima communicatie, snelle levering en goede kwaliteit voor een normale prijs.

Goede communicatie, duidelijk ook. Snelle levering en heel fijn dat je op voorhand gratis stalen kunt aanvragen.

Jenry

Mooie prijs en goede kwaliteit

Bezorging in eigen hand

Ina

Prettige benadering, zowel in de showroom als mail/telefonisch. Reageren snel op vragen en aanvragen van kleurstalen.
Duidelijke offerte en na bestelling vlotte levering.

Prijs, op alle producten ook van gerenommeerde merken.

Hooft kurt

Aankoop zonnewering

Perfecte afmetingen zoals gevraagd. Onberispelijke kwaliteit