Bertus

Snel

J. Jansen

Erg goede ervaring. De zonneschermen zijn mooi en helemaal naar verwachting (Solano Uitvalschermen). Enige puntje is dat er geen installatiehandleiding bij werd geleverd en de afstandsbediening niet... Erg goede ervaring. De zonneschermen zijn mooi en helemaal naar verwachting (Solano Uitvalschermen). Enige puntje is dat er geen installatiehandleiding bij werd geleverd en de afstandsbediening niet helemaal lekker in elkaar zit (maar wel gewoon werkt).

Ook de service was helemaal top: ondanks dat bij de installatie één van de armen brak (door ontbreken van de handleiding en eigen stommiteit), werd deze geheel kosteloos vervangen en bezorgd. Zeker een aanrader!

Eenvoudige bestelmethode, zelf inmeten is erg makkelijk en de verschillende keuzes worden goed gepresenteerd. Vriendelijke bezorger.

Len

Al verschillende keren een rolgordijn aangeschaft. Altijd keurig in orde.

Gratis stalen, zodat je goed de juiste kleur kunt uitzoeken.

Meijer

Goede aftersail service

Prijs en klantvriendelijkheid

Nieuwenhuis

Super degelijke en nette service. Ze doen wat ze beloven! Er zijn veel bedrijven die sunscreens bieden maar slechts enkele die professioneel zijn en meedenken met de klant. Dit is een profesioneel... Super degelijke en nette service. Ze doen wat ze beloven! Er zijn veel bedrijven die sunscreens bieden maar slechts enkele die professioneel zijn en meedenken met de klant. Dit is een profesioneel bedrijf. Van A tot Z goed geregeld.

Beloftes komen ze na. Profesioneel

jan

Prima.

heldere website en prijs is oké

Wimke

Volgens afspraak en een prima levering

Bas

Prima snel geregeld

Snelle levering. Sneller als initieel aangegeven

Growing Lines

4 Schermen gekocht bij Solano. Laten inmeten en monteren. Er werd aangegeven dat de schermen 2 weken na levering zouden worden gemonteerd. Het duurde uiteindelijk 3 weken na de levering voor we... 4 Schermen gekocht bij Solano. Laten inmeten en monteren. Er werd aangegeven dat de schermen 2 weken na levering zouden worden gemonteerd. Het duurde uiteindelijk 3 weken na de levering voor we uberhaupt iets hoorde (ondanks meermaals bellen), en uiteindelijk stonden de dozen 5 weken bij ons binnen voordat ze werden gemonteerd.

Helaas is er eentje niet goed gemonteerd en na een week alweer defect. Nu moeten we weer opnieuw het traject in en wachten tot we over een onbekend aantal weken een belletje krijgen om weer een paar weken later een afspraak te hebben

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u extra lang moest wachten. Helaas is het momenteel erg druk waardoor leveringen en montagetijden niet altijd gehaald kunnen worden. In uw... Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u extra lang moest wachten. Helaas is het momenteel erg druk waardoor leveringen en montagetijden niet altijd gehaald kunnen worden. In uw woonplaats maken wij gebruik van installatiepartners en hierin zijn wij afhankelijk van hun agenda. Dat er pas na 3 weken contact wordt opgenomen mag echter niet gebeuren. Ik zal hiervan een interne klacht aanmaken.

Vw peet

Top