Klaverkamp

Helder duidelijk en goede kwaliteit

Sally Smets

Zeer goed!

communicatie, levering

Jan Hendrik Verf

In een woord: uitstekend!

Zeer goede website, goedkoop, iets sneller geleverd dan aangegeven, vriendelijk personeel.

Henk Kranenburg

Allles netjes volgens afspraak

mooi gemaakt op de juiste maat en op tijd geleverd, werk ook prima. Ondanks de vele montagehandleidingen is er niets te vinden rond de zijgeleiders.

D.Mulder

Goede communicatie en mooie spullen geleverd

Snelheid in levering en contact

a.r. bax

Prima voorgelicht, uitstekende service

reactie op emailberichten

Janssen

Goed materiaal

maatvoering

Teus Magg

Op zich niet verkeerd.
Heb contact gehad met jullie klantenservice zie mailverkeer.
Omtrent niet tevreden over het product.
Na monteren blijft er 1 Lamel op de Onderlat liggen dit...
Op zich niet verkeerd.
Heb contact gehad met jullie klantenservice zie mailverkeer.
Omtrent niet tevreden over het product.
Na monteren blijft er 1 Lamel op de Onderlat liggen dit ziet eruit alsof de Jaloezie te lang is men geeft aan dat dit zo hoort om de touwtjes in de onderlat te verbergen, ik heb aangegeven dat dit afbreuk doet aan hun product en een storende factor is.
Jammer dat er geen reactie meer komt met een eventuele oplossing.
Op het moment zou ik gezien mijn situatie het wel aanbevelen met duidelijke uitleg omtrent het door ons gekochte product.

Duidelijke Meetinstructies

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het spijtig dat de afwerking van de jaloezie niet aan uw verwachtingen voldoet. Helaas hebben wij hier geen oplossing voor, omdat een jaloezie nu... Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij vinden het spijtig dat de afwerking van de jaloezie niet aan uw verwachtingen voldoet. Helaas hebben wij hier geen oplossing voor, omdat een jaloezie nu eenmaal zo wordt gemaakt. Ik zal uw feedback in ieder geval doorsturen naar de des betreffende afdeling zodat zij kunnen kijken of dit misschien duidelijker vermeld kan worden.

De Jong

Prima!

Bestelling uiteindelijk eerder geleverd dan gepland

Baars

Goede kwaliteit