Eerst showroom bezocht en daarna gebruik gemaakt van de meetservice. We zijn blij met het eindresultaat. Het enige wat jammer was, was het gaatje in het rolgordijn. We hadden dit eerst niet gezien...Eerst showroom bezocht en daarna gebruik gemaakt van de meetservice. We zijn blij met het eindresultaat. Het enige wat jammer was, was het gaatje in het rolgordijn. We hadden dit eerst niet gezien maar na twee weken hierover gebeld. Er werd niet moeilijk gedaan, kreeg een nieuw rolgordijn.
Maarten
Goede prijs, goede kwaliteit en prima klantenservice.
Prijs, klantenservice
Ed
Duidelijke uitleg hoe te meten, en eindresultaat is perfect
Age
Uitstekende service en klantgericht
Prijs/kwaliteit
van de camp
Goede service
snelle levering
Michael
Enorm positieve ervaring met levering van mooi zonnescherm, betrouwbare levering, scherpe prijs en prima informatie.
Prijs en kwaliteit
J.kater
Uitstekend
Kwaliteit
F. Melsbach
Je weet hier waar je aan toe bent. Dat is prettig want ik heb voor 1200 euro aan rolgordijnen en plissees besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop en de levering. Alles ziet er...Je weet hier waar je aan toe bent. Dat is prettig want ik heb voor 1200 euro aan rolgordijnen en plissees besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het verloop en de levering. Alles ziet er ook degelijk uit en met een goede afwerking. Een dikkte tien is wel terecht.
F.H.KOOLS
Mijn ervaring is, dat dit een zeer betrouwbaar bedrijf is en een goede klantenservice. Wij zijn zeer tevreden over het verloop vanaf de bestelling tot de levering.