René

Gewoon correct alles werkt perfect

vlotte communicatie !

Steve Jacob

Zeer correct, duidelijke website, gemakkelijk, zeer punctuele interacties, levering op tijd, prima verpakt en kwalitatieve producten

Plan B Managers bv

Mijn grootste dissatisfier is het niet kunnen nakomen van beloften en onduidelijkheden qua levertijden. 1) beloof niet wat je niet kunt waarmaken 2) leuter niet om het goed te praten 3) informeer... Mijn grootste dissatisfier is het niet kunnen nakomen van beloften en onduidelijkheden qua levertijden. 1) beloof niet wat je niet kunt waarmaken 2) leuter niet om het goed te praten 3) informeer wijzigingen pro-actief zodat klanten niet in het ongewisse blijven.
Verder hoop ik op de juiste prijs/kwaliteit omdat ik door de erg vertraagde levering niet ter plekke ben om het te controleren en de levering na het seizoen is waardoor er nog niet geinstalleerd is.

wervende communicatie

Reactie Solano Wonen:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Ons streven is om wijzigingen in levertijden meteen op de website te vermelden. Ook informeren wij onze klanten binnen 2... Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Ons streven is om wijzigingen in levertijden meteen op de website te vermelden. Ook informeren wij onze klanten binnen 2 werkdagen na bestelling over de verwachte leverdatum. In uw geval is het zonnescherm 1 week later geleverd dan de verwachte leverdatum. We hebben u hierover wel geïnformeerd, maar uiteraard is langer wachten niet leuk. Excuses voor het ongemak!

J. Z.

Ik heb een screen horren en een hordeur gekocht bij Solano. Prachtige kwaliteit, goed informerende medewerkers, atente monteurs.

Goede prijs, reikwijdte over het hele land. Helaas geen hoogwerker, dan had ik nog een screen bij ze besteld. Duidelijke en uitgebreide info, goede communicatie, zou er zo weer kopen.

Melters

Zeer positief.

Mooie showroom met duidelijke uitleg over de verschillende opties en de prijs/kwaliteit verhoudingen.

Nauta

Heel tevreden, 2 x bestelling gedaan. Mooie kwaliteit.

Veel keus / mogelijkheden. Duidelijke site. Snelle levering.

Van Houwelingen

Was de eerste keer dat wij daar besteld hebben maar alles is heel netjes en vlot verlopen

Je krijgt wat ze beloven en als je contact zoekt wordt er heel snel terug gereageerd

Ed Dorenbos

Overzichtelijke toonzaal, deskundige medewerkers, prettige dienstverlening, moderne administratieve afhandeling, en gemaakte afspraken worden correct nagekomen.

Zie mijn eerdere opmerkingen.

Patrick D dubbel F

Zeer goed

Goed geholpen in de winkel door vriendelijk personeel

Baartman

Top