Edu

Top

Wanneer er een eigen ontwerp wordt gebruikt, zou het beter getoond kunnen worden op de website

Michel

TOP!

Snelheid, producten

bestelgemak website

Dijk's Radiateuren-Airconditioning BV

Veel keuze, goede snelle levering.

Huisartsenpraktijk Deil

Kabi

Zeer goed! Precies gemaakt zoals ik wenste

Bevestiging of de gepersonaliseerde tekst mogelijk was

Mamacoel

Vlotte en correcte levering

Inge snyers

Ik heb helaas de verkeerde kleur spuitbussen ontvangen, deze ook al teruggestuurd maar nog steeds de 2 bestelde kleuren spuitbussen nog steeds niet ontvangen

Klantvriendelijkheid en reactieduur laat veel te wensen over ik moest maar geduld hebben ik zou wel worden teruggebeld. Uren later nog steeds niet teruggebeld. Nogmaals contact opgenomen. Ik kreeg... Klantvriendelijkheid en reactieduur laat veel te wensen over ik moest maar geduld hebben ik zou wel worden teruggebeld. Uren later nog steeds niet teruggebeld. Nogmaals contact opgenomen. Ik kreeg weer dezelfde melding om te wachten totdat mail beantwoord zou worden. Vervolgens krijg ik een dag later de melding dat 't idd fout is gegaan en ik de spuitbussen maar moet terugsturen maar helaas de bestelde niet meer in voorraad waren. Ik zit nog steeds te wachten op mijn bestelde spuitbussen

Feys

Goed product, wel fout bij levering. Wacht nu op oplossing want kunnen bel niet gebruiken.

Kleine Witte Ballon prentenboek en voorleesfeest

Snel en goede kwaliteit

snel en goede kwaliteit

Route Turks Tolken en Vertalen

Zeer goed snel en professionele druk