particulier

Alles is goed geweest snel levering

Stichting Karnaval Steenbergen

Supergoed. Snel en precies wat de bedoeling is.

FioRiart floral design

Prachtig stempel , heel snel geleverd. Jammer dat ik de verkeerde telefoonnummer doorgeven dus ik moet snel een andere stempel bestellen 😂

Sterk en prachtig afgewerkt professionele stempel op maat voor een absoluut top prijsje. Snelle levering

Inge Behling

(Bewerkt)

Tot op heden heb ik (nog) niets ontvangen. Kunt u mij daarover informeren????? Dank voor de snelle reactie.......

xxxx

xxxx

Het Leuvens Kruis BVBA

PRIMA IN ORDE

Kobe Daniels

Beste,

Over de werking van uw bedrijf ben ik zeer tevreden. Snelle leveringstermijn en een vriendelijke klantendienst die ons direct ter woord stond.

Echter ben ik wel niet...
Beste,

Echter ben ik wel niet tevreden van het product op zich. van de 21 Krijtgraffiti bussen die we aankochten waren er vier defect. Buiten deze vier is er ook nog een bus uit zichzelf beginnen spuiten, waardoor alle andere bussen alsook onze wagen werden besmeurd. Gelukkig was het maar krijtgraffiti en was het probleem met wat poetswerk opgelost.

Nogmaals, we zijn heel tevreden over jullie bedrijf. Alleen niet tevreden over het product.

Met vriendelijke groeten
Kobe Daniels

Goede klantenservice

Smitsvonk

Goed, korte lijnen, alleen digitaal, telefonisch tussen 10 en 12 wordt als negatief ervaren. Zeker bij een eerste contact.

Daadkrachtig

Telefonische bereikbaarheid verhogen

John Crane Holland

De website is dusdanig ingericht dat het hartstikke makkelijk is om een stempel te "maken" met eigen ontwerp. Daarnaast levert het bedrijf supersnel en dat is zéker een pluspunt.

Janice

12 dagen geleden bestelde ik, en nog geen bestelling in huis, geen update, helemaal niks. Waardeloos.

jongerenatelier vzw

In orde

alles in huis wat ik nodig had. zocht stempel met houtinkt

Voor de houtinkt die ik bestelde, had ik een blanco stempeldoos nodig. Dit wist ik niet op voorhand. Jammer van de aankoop van de stempeldoos met gewone inkt.
Mocht er bij de aankoop van de...
Mocht er bij de aankoop van de houtinkt een opmerking komen dat ik hiervoor een lege stempeldoos nodig had, was mijn ervaring met uw bedrijf perfect.