Supergoed. Snel en precies wat de bedoeling is.
Prachtig stempel , heel snel geleverd. Jammer dat ik de verkeerde telefoonnummer doorgeven dus ik moet snel een andere stempel bestellen 😂
Sterk en prachtig afgewerkt professionele stempel op maat voor een absoluut top prijsje. Snelle levering
(Bewerkt)
Tot op heden heb ik (nog) niets ontvangen. Kunt u mij daarover informeren????? Dank voor de snelle reactie.......
xxxx
xxxx
PRIMA IN ORDE
Beste,
Over de werking van uw bedrijf ben ik zeer tevreden. Snelle leveringstermijn en een vriendelijke klantendienst die ons direct ter woord stond.
Echter ben ik wel niet...
Goede klantenservice
Goed, korte lijnen, alleen digitaal, telefonisch tussen 10 en 12 wordt als negatief ervaren. Zeker bij een eerste contact.
Daadkrachtig
Telefonische bereikbaarheid verhogen
De website is dusdanig ingericht dat het hartstikke makkelijk is om een stempel te "maken" met eigen ontwerp. Daarnaast levert het bedrijf supersnel en dat is zéker een pluspunt.
12 dagen geleden bestelde ik, en nog geen bestelling in huis, geen update, helemaal niks. Waardeloos.
In orde
alles in huis wat ik nodig had. zocht stempel met houtinkt
Voor de houtinkt die ik bestelde, had ik een blanco stempeldoos nodig. Dit wist ik niet op voorhand. Jammer van de aankoop van de stempeldoos met gewone inkt.
Mocht er bij de aankoop van de...