Bezorging was 1 dag later dan ik had verwacht, maar product is van goede kwaliteit en communicatie via email is goed

Track and trace code bij verzending

juwelier van zandwijk

Ok

goede prijs kwaliteit verh.

Netjes

netjes verpakt

nee

Restaurant het Goudmeer

Positief, mooie variatie en niet duur met leuke aanbiedingen

Klantvriendelijkheid en bellen direct op na een email verzonden te hebben, helemaal top

Goede service en duidelijke communicatie. Mooie stoepborden ontvangen.

De stijl

Slecht had het stopbord nodig op de site stond andere dag binnen en nu zou het 3 dagen later komen gelukkig had ik vriendelijke buren die mij hun bord hebben geleend anders had ik een bruidspaar... Slecht had het stopbord nodig op de site stond andere dag binnen en nu zou het 3 dagen later komen gelukkig had ik vriendelijke buren die mij hun bord hebben geleend anders had ik een bruidspaar boos dus zeer ontevreden

Niks

Goede informatie geven

Joris

Heel slecht, er staat levering binnen 48 uur. Op vrijdag heb ik besteld, op maandag word ik eerst gebeld voor een aanvullende aanbieding, maar dan is het stoepbord nog niet eens verzonden. Pas... Heel slecht, er staat levering binnen 48 uur. Op vrijdag heb ik besteld, op maandag word ik eerst gebeld voor een aanvullende aanbieding, maar dan is het stoepbord nog niet eens verzonden. Pas woensdagmiddag ontvangen. Dat gaan we dus niet meer doen.

Reactie Stoepbordengroothandel.nl:

Goedemiddag Joris,
Hartelijk dank voor de review.
Wij betreuren het ten zeerste dat u het zo heeft ervaren en proberen al enige tijd contact te zoeken.
Zou u even contact met ons op...
Goedemiddag Joris,
Hartelijk dank voor de review.
Zou u even contact met ons op kunnen nemen zodat we wellicht alsnog tot een passende oplossing kunnen komen?
Alvast bedankt en wij horen graag van u.
Linsey van Straten

Werd terug gebeld voor een aanbieding!

Snel en efficiënt

snelle levering