scholengemeenschap de rooi pannen

Makkelijke manier van bestellen,en zeer snelle levering.

de makkelijke manier van financiele afhandeling

geen verbeterpunten

Dag erna gelijk in huis. Klant vriendelijke en informatieve klanten service via de telefoon.

Rob Stom

Goede informatie, snelle levering, kwaliteit, goed bevallen

J.Cramer Horeca BV

Hele vlotte levering, maar helaas niet hetgeen ik had besteld. zelfs de kleur kwam niet overeen. Daarop heb ik gereageerd en men heeft mij direct het juiste gestuurd. De verkeerd geleverde... Hele vlotte levering, maar helaas niet hetgeen ik had besteld. zelfs de kleur kwam niet overeen. Daarop heb ik gereageerd en men heeft mij direct het juiste gestuurd. De verkeerd geleverde stoepbord staat echter nog steeds in mijn winkel, want die is nog steeds niet opgehaald.

Kom je afspraken na en lever hetgeen wat besteld wordt.

Reactie Stoepbordengroothandel.nl:

Beste meneer,
Bedankt voor uw reactie. Wij hebben inderdaad per ongeluk het verkeerde stoepbord geleverd waarvoor onze excuses.
Het ophalen van het bord gaat normaal altijd vrij snel maar...
Beste meneer,
Het ophalen van het bord gaat normaal altijd vrij snel maar onze koerier had vanwege de Nucleare top een vertraging bij het ophalen en brengen van pakketten.
Nogmaals excuses en veel plezier met het stoepbord.

Prima, snel geregeld, goede prijs

Klaas Banga brillen

Snelle levering, goed product, wel word er gebeld of ik eerst wil betalen omdat het een eerste bestelling is die ik doe, kan me hier iets bij voorstellen maar toch........

Wilfried/ verfchemie

Mooie site, vond het alleen vervelend, dat op de site vermeld staat dat je als bedrijf op rekening kunt kopen, en na het plaatsen van de bestelling gebeld word of ik toch vooruit wil betalen. Heb... Mooie site, vond het alleen vervelend, dat op de site vermeld staat dat je als bedrijf op rekening kunt kopen, en na het plaatsen van de bestelling gebeld word of ik toch vooruit wil betalen. Heb ik als zeer onprettig ervaren. Wel uiteindelijk correct opgelost