Lotte

Ik heb een goede ervaring gehad. Ze leveren wat ze moeten leveren. De producten zijn mooi en de klantenservice was vriendelijk en snel

Goede klantenservice. Mooie producten

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Nee, ik ben een newbie

Melissa

Duidelijke website, vlotte levering

Sterke punten / Stärken

Ik wist dankzij de site welke maat skateboard mijn dochter nodig had

Simpele beschermsets (goedkoop) voor kinderen

Stella

Goed. Vriendelijk personeel. Ik had een vraag over een onderdeel van mijn rolschaatsen en daar hadden ze een duidelijk antwoord op. Ook een snelle verzending!

Klantgericjt

Luc

Goede site met groot aanbod stuntsteppen

Sterke punten / Stärken

veel aanbod, omschrijving van de steppen verschillende soorten

nee

Fadime

Topservice!

Zeer Servicegericht personeel.

Vincent

Mooie artikelen veel keus en snelle verzending

Goede aanbiedingen snelle verzending

Thomas

Zeer goed! Telefonisch goed advies en hele snelle levering!

goed advies per telefoon

skate kleding

SJ

Vriendelijke en deskundige hulp gekregen bij het bestellen van een nieuw onderdeel.

Sterke punten / Stärken

Deskundigheid, vriendelijkheid, snelheid van reageren.

Niet echt

Anke