Zeer tevreden, snelle levering
Snelle verzending
Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?
Rolschaatsen besteld. Goede kwaliteit en zeer snelle levering naar België. Zeker een aanrader. Geen mening over klantvriendelijkheid omdat we nooit gecommuniceerd hebben. Reactiesnelheid gebaseerd...
Goede kwaliteit, snelle levering
Heel goed
Alles
Niks
Werd goed geholpen terwijl ik online de verkeerde had gekozen en gebeld hebt en kreeg toch de goede stuntstep.
Sterke punten / Stärken
Goede service telefonische qua hulp. Kleinzoon is blij met zijn Black Dragon stuntstep.
nee niet specifiek/
Top winkel, werden goed geholpen met onze vragen en kon goed antwoorden daarop.
Verkoop, antwoorden.
Longboard lampen (voor en achter niet led's voor onder het bord)
Personeel was aardig
Overzichtelijk duidelijk handig
Misschien kleding en schoenen enzo maar dan wat meer
Goed geholpen, veel uitleg, aardige verkoper!
Betaalbare prijs, groot assortiment
Goede website and snelle levering
Sterke punten / Stärken
Snelle levering van perfect verpakt artikel
Nee.
Overzichtelijk, goede informatie. Snel gevonden wat we zochten. Makkelijk besteld en betaald. Snelle levering
Duidelijk