Desiree Kamp

Super goede service. Step volledig gemonteerd ontvangen.

Duidelijke foto’s

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Houder voor de step

Liyana

Retour op eigen kosten

Meer aanbod

Bjorn

Zeer goed, snel en goed geholpen

Heel vriendelijk personeel

Antoine

Goede duidelijke site, eerlijk beschreven producten, ook als deze niet geheel volgens hun waarde is.

Eerlijkheid

nee

Jorik

Goed geholpen, tijd voor een praatje

Goede kennis

Ramon

Prettig contact

Sterke punten / Stärken

Luistert naar de wensen en geeft advies.

Nvt

Christian

Goed gedaan

snelle bezorging

nee

Danique

Zeer snelle verzending en product top!

Snelle verzending

Hoverboards en spacescooters

Leigh

Snel leveren en goede kwaliteit

Sterke punten / Stärken

Bestellen email en bezorging ook duidelijk op website

Misschien eigen designs maken? Vind het nu al top

Johan

Super