Patrick

Snelle levering. Uitstekende service. Snelle reactie op mail.

prijs en service

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

nvt

Nino

Top

Weet ik niet

Nee,nog niet

Jochem

Goed, snelle levering. Was iets fout gegaan met verpakken, werd snel opgelost.

Contact, snelle levering

Heavenly

Top

..m

Toby

Ik ben snel geholpen en de verkoper nam voldoende tijd om mij te helpen met een keuze maken.

Sterke punten / Stärken

Vriendelijke verkoper met veel kennis. Gevarieerd assortiment.

Tamara M

Ik had een topervaring.

Sterke punten / Stärken

Snelle verzending en goed telefonisch advies

joris

Onze ervaring met streetsurfshop was helaas niet om over naar huis te schrijven. Op de website werd gratis verzending vanaf € 49 aangeboden. Bij de bestelling werden er echter alsnog verzendkosten... Onze ervaring met streetsurfshop was helaas niet om over naar huis te schrijven. Op de website werd gratis verzending vanaf € 49 aangeboden. Bij de bestelling werden er echter alsnog verzendkosten in rekening gebracht. Na contact te hebben opgenomen met streetsurfshop hierover, kregen wij te horen dat het een fout op de website betrof en dat het werkelijke bedrag minimum hoger lag voor gratis verzending. Het advies luidden "koop er maar iets extra's bij". Werkelijk ongehoord. Een mail inclusief screenshot van de info op de website waar wij vanuit waren gegaan mocht niet baten, sterker nog, hier volgde geen enkele reactie op. Heel jammer dat Streetsurfshop niet de hand in eigen boezem heeft gestoken waar dat echt op zijn plaats was geweest. Wij zullen zeker geen terugkerende klant zijn van Streetsurfshop en zullen de website sterk afraden als wij om advies gevraagd worden in onze vrienden en kennissen kring.

aantrekkelijk ogend

beschermende kleding

Chantal

Heel plezierig en persoonlijk contact.

Sterke punten / Stärken

persoonlijk contact, eerlijke en open, goede service

Daniel

Ik had stepwielen besteld. Ze werden op tijd geleverd. Waren ook net iets goedkoper dan bij de andere winkels. Alleen de website zit een beetje vreemd in elkaar. Ik mis het kopje "Stuntstep... Ik had stepwielen besteld. Ze werden op tijd geleverd. Waren ook net iets goedkoper dan bij de andere winkels. Alleen de website zit een beetje vreemd in elkaar. Ik mis het kopje "Stuntstep onderdelen". Als je wielen of een voorvork wil kopen, moet je dat invullen bij de zoekopdrachten. In eerste instantie dacht ik dat er alleen complete steps werden verkocht. Toevallig kwam ik er door te googlen achter dat er ook losse onderdelen te koop zijn.

Sterke punten / Stärken

Net even iets goedkoper met veel onderdelen.

Erica

duidelijk