AJC.

Goede service, netjes geholpen.

klantvriendelijk

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

?????

Isa

Extreem blij met het board

Geke

Heldere beschrijving. Goede prijzen, en een supersnelle levering.

Heldere omschrijving

Karolien

Goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam

Goed advies, snelle levering

Eenwieler

B

Prima, makkelijk besteld, snel in huis

nee

Siem Mostert

Sterke punten / Stärken

Hele fijne service en deskundig advies

Jacobine

De wieltjes die ik bij streetsurfshop heb besteld waren erg snel versleten. Toen had ik een mail gestuurd naar streetsurfshop met de vraag hoe dat kan? Maar helaas heb ik daar nooit een reactie van... De wieltjes die ik bij streetsurfshop heb besteld waren erg snel versleten. Toen had ik een mail gestuurd naar streetsurfshop met de vraag hoe dat kan? Maar helaas heb ik daar nooit een reactie van terug gekregen.

snelle levering

springballen

Amanda

Prettige service. Snel geleverd.

Overzichtelijk, perfecte service

Ronald

Telefonisch goed geholpen

Doc-Bartos

Best online shopping ever :)

Sterke punten / Stärken

Excellent Communication - perfect exchange - could not have been any better!!!

I was surprised not to find surfskates in your shop (brands: YOW, Carver, Curfboard)