Ik heb twee stuntsteps met aantrekkelijke korting voor onze kleindochters besteld. Ze waren goed te vinden op de website. Aankoop en levering verliepen prima.
Prima!
Snel en duidelijk
snel
mooi aanbod
goede prijzen
Heel tevreden!
Betrouwbaar
Snelle levering en goede prijs
Sterke punten / Stärken
Snelle levering, duidelijke afbeeldingen, overzichtelijke site
Schnell freundlich unkompliziert, gute Verpackung und Beschreibung
Sterke punten / Stärken
klare einfache Seite, man findet schnell was man sucht
Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?
aktuell alles vorhanden
Artikel gevonden op site, gelukkig iemand die het verkoopt. Telefonisch bevestiging van juiste maat en product snel ontvangen
Snel, volledig, overzichtelijk
Goede informatie zoals: duidelijk de tijden van de aflevering gezegd. Op tijd bezorgd.
Informatie
Nee.
Vriendelijke jongen, erg klantvriendelijk. Ik vind het leuk dat hij er plezier in heeft als je lang komt met een kapot longboard. Klantvriendelijk omdat hij meedenkt, tijd neemt om vanalles uit te...
Sterke punten / Stärken
leuk geinig plekkie naast nimma city. Grappig dat hij zo een jong jochie inhuurd voor hulp. Fijn sociaal contact in real life. ook over mail trouwens.
tweedehands longboards opgeknapt; zoals refurbished iphones.