Super snelle levering.

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Marjolijn van Ophuizen

Al een aantal x wat gekocht bij Streetsurfshop. Super goede service op het gebied van informeren over wat het beste bij je past. Ook als er iets genaakt moet worden zijn ze heel behulpzaam. Ik zeg... Al een aantal x wat gekocht bij Streetsurfshop. Super goede service op het gebied van informeren over wat het beste bij je past. Ook als er iets genaakt moet worden zijn ze heel behulpzaam. Ik zeg top winkel.

Goed!

Sterke punten / Stärken

Hebben precies wat we zoeken!

Prima. Snelle levering en goede communicatie. Netjes verpakt.

Sterke punten / Stärken

Goede communicatie over levering.

Geen idee

Snelle levering.

Vriendelijk personeel

Klant vriendelijk

Alles is goed verlopen. Ik ben niet zo handig met kopen via internet

Tonnie

Ik heb 2 stuntsteppen besteld. Ben altijd een beetje huiverig om vooruit te betellen. Maar het bleek ongegrond. heb betaald en 1 of 2 dagen later had ik ze al in huis. Heb ze nog niet uitgepakt. (... Ik heb 2 stuntsteppen besteld. Ben altijd een beetje huiverig om vooruit te betellen. Maar het bleek ongegrond. heb betaald en 1 of 2 dagen later had ik ze al in huis. Heb ze nog niet uitgepakt. ( zijn voor sinterklaas) Maar ik hoop, mocht er iets aan zijn, dat dat ook goed opgelost word.

Sterke punten / Stärken

zeer duidelijk, goede informatie.

Stuntstep besteld. Is prima verlopen.

Snelle verzending

B.Wetjens