Joren Benschop

Ik was op zoek naar een pogo stick voor als hobby en toen kwam ik op de site van streetsurf shop. Toen ik zag dat je op zaterdag van 11-4 in de showroom kon kijken, en toen ik zag dat het heel... Ik was op zoek naar een pogo stick voor als hobby en toen kwam ik op de site van streetsurf shop. Toen ik zag dat je op zaterdag van 11-4 in de showroom kon kijken, en toen ik zag dat het heel dichtbij was ben ik er meteen naar toe gegaan.
En ik heb er met plezier een pogo stick gekocht

Sterke punten / Stärken

Goed te woord gestaan. Eerlijk over bezorging. Skateboard voldoet aan verwachting

Sassa

Superduidelijke site, mooie spullen!!
We komen zeker weer terug.

rollerskates

Peter Heijmen

Een bijzonder prettige ervaring, snelle reactie op mail, vriendelijk aan de telefoon en snel geleverd. Zo maak ik het zelden mee

Chariot skates......

Romy

Kleine bestelling is verloren gegaan en men heeft dezelfde dag nog een nieuwe opgestuurd. Heel klantvriendelijk ook via email.

Daphne

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, daarna mijn bestelling gedaan via de webshop! Snelle verzending! !

René Bongers

Erg fijn. Netjes ontvangen en natuurlijk is het druk en dien je even te wachten. Maar tijdens het wachten mogen de kinderen van alles testen wat er staat en dit is natuurlijk ook erg leuk voor hun.... Erg fijn. Netjes ontvangen en natuurlijk is het druk en dien je even te wachten. Maar tijdens het wachten mogen de kinderen van alles testen wat er staat en dit is natuurlijk ook erg leuk voor hun. Voor Papa ook hoor

Sterke punten / Stärken

Snel, prima verpakt, voldoet aan de verwachting!

Ruim assortiment. Klantvriendelijk!