Bestellen was makkelijk, levering binnen drie dagen. De beloofde email met track&tracecode is echter nooit ontvangen. De pakketbezorger stond onverwacht aan de deur.
Héél tevreden, supersnelle levering! Op maandagnamiddag besteld, op dinsdagmorgen thuis geleverd!!
Carolien Willemsen
Online besteld en 2 dagen later thuis bezorgt, heel tevreden over
Fadoua Zaroual
Snelle service en leuke prijzen!
Arno M
Vandaag stond ik voor een dichte shop. Ik had de openingstijden niet goed bekeken. Toch maar even bellen wellicht is er toch iemand aanwezig. Dat was niet het geval maar als ik 10 minuten zou...Vandaag stond ik voor een dichte shop. Ik had de openingstijden niet goed bekeken. Toch maar even bellen wellicht is er toch iemand aanwezig. Dat was niet het geval maar als ik 10 minuten zou wachten dan kwam hij speciaal even langs. Daarna goed en vriendelijk geholpen. Dat noem ik service!
Spierings
Een longboard voor mijn zoon gekocht. Uitgebreid telefonisch geïnformeerd over de verschillen tussen longboards. Geadviseerd op basis van de gebruikswensen van mijn zoon. Longboard besteld, de...Een longboard voor mijn zoon gekocht. Uitgebreid telefonisch geïnformeerd over de verschillen tussen longboards. Geadviseerd op basis van de gebruikswensen van mijn zoon. Longboard besteld, de volgende dag in huis. Prima service.