Sivar

Uitstekende service, zowel online als in de winkel, duidelijk advies en erg klantvriendelijk.

Service, klantenhulp

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Bryan

Super goede service!

Eerlijk en duidelijk advies

Marco

Klantgericht en klantvriendelijkheid

Klantgericht

MICHEL

Snelle service, snel gehandeld, product kwam goed aan!!

Product aanduiding beeld.en geluid

Deborah Siebelt

Helder website, klantvriendelijk contact. Behulpzaam personeel aan de telefoon.

Kundig, goede service!

Nog niet

Wooninck

Zeer snelle service, online besteld zelfde dag opgehaald in de winkel. Ook snelle reactie op mijn mail nadat ik nog een vraag had.

Snelle service

Overduin

Super snelle levering

Sterke punten / Stärken

Snelle levering en veel keuze

Jan Rupke

Zeer netjes ,keurige behandeling als je contact opneemt

Klantvriendelijk

Natuurlijk-Bewegen

Super ervaring makkelijk om een afspraak te maken en snel en deskundig geholpen.

klantvriendelijkheid

nee

anoniem

Het is leuker voor de kinderen dan de meeste speeltuinen.

vriendelijk, kundig, flexibel

nee