Judith

Prima website en snelle levering

Duidelijke info

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Nei

Bettina Spang

Bestellung ist nicht geliefert worden

Sterke punten / Stärken

Bezahlung erfolgt aber es wurde nicht geliefert

Nein

Reactie Streetsurfshop:

Es sieht so aus, als ob das Paket am Tag nach Ihrer Bewertung zugestellt wurde. Sollte sich Ihre Bestellung verzögern, nehmen Sie am besten Kontakt mit uns auf und wir werden das Problem mit dem... Es sieht so aus, als ob das Paket am Tag nach Ihrer Bewertung zugestellt wurde. Sollte sich Ihre Bestellung verzögern, nehmen Sie am besten Kontakt mit uns auf und wir werden das Problem mit dem Spediteur klären.
Mit freundlichen Grüße,
Streetsurfshop

Anton Velychko

machiel oudejans

Zeer fijn, mensen die met je meedenken, bellen zelfs na ivm onduidelijke bestelling van mijn zijde

super service

grote 4 lijns power kites

Una

Wederom top, meerdere keren een bestelling geplaatst, altijd netjes afgeleverd en heel snel.

Snelheid en aanbod

Nee, eigenlijk niet

Robin Van Onacker

Perfect!

Levering & kwaliteit!

jack van den Tweel

Nkd turbine step gekocht voor mijn zoon. Snel geleverd. Goed verpakt! Goede prijs!! Later telefonisch nog even contact gehad. Uiterst vriendelijk geholpen!! Fijn gesprek! Daarna besloten zelf ook... Nkd turbine step gekocht voor mijn zoon. Snel geleverd. Goed verpakt! Goede prijs!! Later telefonisch nog even contact gehad. Uiterst vriendelijk geholpen!! Fijn gesprek! Daarna besloten zelf ook een Nkd turbine step te kopen. Vader en zoon met dezelfde soort step. Hoe leuk is dat!!
Ga hier voortaan zeker mijn spullen kopen. Alleen al om de klantvriendelijkheid!! Vindt ik zelf persoonlijk een heel belangrijk iets.

Sterke punten / Stärken

Uitgebreide beschrijving. Goede prijs. En klantvriendelijk!!

Nee, aanbod is goed!

Maurice Krake