Angela v hoof

Goede webshop en snelle levering

Overzichtelijk

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

JE

Pieter

Gewelgig goed geholpen via de telefoon.

Invoelend, deskundig, vriendelijk!

?

Bary

Kei goed geholpen

Eerlijk uitleg

Nvt

Snelle service

janssen

Bestellingen gaan makkelijk en snel

Goed materiaal

M polman

Hele goede ervaring! Goed geholpen hier. Vriendelijk personeel.

Sterke punten / Stärken

Goed advies, goed gemutst goede zaak!

Bmx

Marc van der Graaf

Fijne zaak.
Vriendelijk en kundig personeel.
Geven goed advies en denken mee.
Prima geregeld, bezoek op afspraak waardoor je echt de persoonlijke aandacht krijgt.
Flexibel,...
Fijne zaak.
Vriendelijk en kundig personeel.
Geven goed advies en denken mee.
Flexibel, passen naar wens onderdelen aan zodat het echt perfect afgestemd wordt aan je wens.
Ruime collectie, mooie merken.
Goed bereikbaar. Zowel telefonisch als per mail vlot antwoord
Goede communicatie.

Sterke punten / Stärken

Betrouwbaar, vriendelijk personeel, goede service en goede producten

K

Roelvanbeers

Aanschaf stuntstep

Sterke punten / Stärken

Snelle reacties en zeer vriendelijk en behulpzaam

Op dit moment niet

Christel