Peter W

Goed advies, ruim assortiment, flexibel

Goed advies, ruim assortiment

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Schaatsen

John

Na het kwijtraken, van een Gauswheel, dor GLS, heeft de Streetsurfshop, met een extra zending óp zaterdag, toch nog de verjaardag, van m'n kleindochter verrast, Capeau, Suuperrr Service.

service en contact

MZ

Super kwaliteit product + snel ontvangen

Super kwaliteit product + snel ontvangen

Geen idee

fb

Prima webshop, 2e keer dat ik hier wat besteld heb en heeft elke voldaan aan de verwachtingen.

Marjolein

Zeer klantvriendelijk

Sterke punten / Stärken

Op vragen via de mail wordt snel en duidelijk gereageerd

Nout Leerssen

Prima winkel zeker een aanrader alleen jammer dat ik het verkeerde kreeg maar daarnaast, wel vriendelijk personeel en snel opgelost😃👌👍

Sterke punten / Stärken

Bijna alles in orden de winkel heel mooi gesorteerd😃

Longway kaiza deck

Cynthia

Snel, precies zoals verwacht. Goede prijs

Snel, precies zoals verwacht

Simone Baadenhuijsen

Vriendelijk personeel, super goede service

Sterke punten / Stärken

Kundig personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding

eric mariman

Ik zit nu te denken over een speelgoedleeraar want met zoveel keuze zou een vroege educatie hierover van pas komen!

snelle levering

niet zo direct