S . Abdullah

Ik ben blij om met uw winkel om te gaan en alles was in orde

Sterke punten / Stärken

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

BESCHERMING

Evi

Eerste x besteld maar er gaan er nog volgen. Degelijke kwaliteit van het product

Juiste en goede uitleg

Voorlopig nog niet

Raymond

Goeie service

Goeie communicatie

Sander

Perfecte service

Sterke punten / Stärken

kwaliteit/ persoonlijk advies staat voorop

kleding

Snelle levering!

goed voor weinig!

nee

Hans

Eenmalig een bestelling gedaan voor een kinderstep

Nvt

Pim

Super, hartelijke ontvangst en leuke producten

Persoonlijke benadering

Tech deck sets

Richard

Prima levering.
Snel.
Prijs zeker niet te duur.

Scherpe prijs

Thomas

We waren op zoek naar een stuntstep. We kregen op locatie een goede uitleg en er is laten zien wat alle mogelijkheden waren. Onze zoon kon ook diverse steppen uitproberen om te ervaren wat voor hem... We waren op zoek naar een stuntstep. We kregen op locatie een goede uitleg en er is laten zien wat alle mogelijkheden waren. Onze zoon kon ook diverse steppen uitproberen om te ervaren wat voor hem het beste voelde. Het was een duidelijke, heldere, prettige uitleg om te komen tot een mooie aankoop.

Sterke punten / Stärken

Kennis, kunde en voldoende keus aanwezig.

Nvt