Katja

Skater waren schon benutzt. Keine Neuware. Viele Kratzer und Schrammen am Schuh. Skater-Karton völlig zerrissen.

Keine?

Kent u nog leuke producten ter uitbreiding van ons assortiment? / Wissen Sie noch Tolle Produkte um unser Angebot zu erweitern?

Nein

Nieko

Heel groot assortiment

Nope

Bart

Goed materiaal, snelle levering

Elske

Fijn winkel, goed geholpen door het personeel. Ik kwam mijn eerste longboard kopen en wist dus niet zo goed waar ik op moest letten. Ik werd erg vriendelijk geholpen, verschillen tussen de modellen... Fijn winkel, goed geholpen door het personeel. Ik kwam mijn eerste longboard kopen en wist dus niet zo goed waar ik op moest letten. Ik werd erg vriendelijk geholpen, verschillen tussen de modellen werden goed uitgelegd en ik mocht rustig verschillende modellen uitproberen. Goede balans tussen informatie geven/helpen en de rust om zelf even te kijken/denken zonder dat er iemand in je nek staat te hijgen.

Klantgericht

Daan

Perfecte service!

Service

Meer keuze in skeelers/in-line skates

Niels

Super, mooie cruiser voor een betaalbare prijs en snelle levering!

Merel

Zeer vakkundig personeel

Sterke punten / Stärken

aardig en vriendelijk en er werd ruimschoots de tijd genomen voor advies.

nee

Pascal

Super goeie service, penny board werd op locatie in elkaar geschroefd en erg vriendelijke medewerker

service gericht

boomhutten, trampolines

Nadia

Ik heb een positieve ervaring met de webshop. Vooraf had ik een vraag gesteld die heel snel op een vriendelijke manier werd beantwoord. Met de nieuwe informatie heb ik een bestelling geplaatst. Het... Ik heb een positieve ervaring met de webshop. Vooraf had ik een vraag gesteld die heel snel op een vriendelijke manier werd beantwoord. Met de nieuwe informatie heb ik een bestelling geplaatst. Het product bevalt mij heel goed en ook de levering was erg snel ondanks de omstandigheden.

Sterke punten / Stärken

Communicatie, levering en product kwaliteit

nee

X

Wij hebben eerst op de website een board uitgekozen en vervolgens gebeld. Wij kregen toen een erg goed advies. Erg tevreden mee.

Sterke punten / Stärken

Fijn dat je ook goed kunt bellen en een prettig persoonlijk advies krijgt.

Stuntstepjes