Mooie overzichtelijke winkel met een geweldige service, die je bij de grote concerns niet vind. En dat tegen normale prijzen.
Ikr
Overzuchtelijke rione winkel met meer dan voldoende keus en zeer klantvriendelijke medewerkers.
S. Buwalda
Altijd kundige en keurige bediening
Thea Nutma
Goede zaak, vriendelijk personeel en goede service.
Anneke Haakma
Vriendelijk en goed op de hoogte van wat ze verkopen
Jouke
Goed assortiment
De Jong
Nette winkel en vlot personeel
Gerbrand
Deze winkel is wat mij betreft, het bezoeken waard. Alle artikelen staan/hangen/liggen netjes overzichtelijk getoond. Zodra je de winkel binnen komt, heb je even tijd om rond te kijken. Loop je...Deze winkel is wat mij betreft, het bezoeken waard. Alle artikelen staan/hangen/liggen netjes overzichtelijk getoond. Zodra je de winkel binnen komt, heb je even tijd om rond te kijken. Loop je richting kassa,dan komt er gelijk een medewerker om te vragen waar hij of zij je mee kan helpen. Het advies wat je krijgt is ronduit heel erg duidelijk. Personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Maar ook kundig. Passie voor het vak. Qua parkeergelegenheid is er ruim plaats en de winkel is rolstoel toegankelijk.