Ruime keuze en snelle dienstverlening . Miste wel de vaste verkoper , die ervoor gekozen had een andere functie te ambiëren . Wel alert blijven dat gat ook qua advies snel in te...Ruime keuze en snelle dienstverlening . Miste wel de vaste verkoper , die ervoor gekozen had een andere functie te ambiëren . Wel alert blijven dat gat ook qua advies snel in te vullen .
Topzaak Goede voorlichting, denken mee in de klant zijn/haar situatie, zeer zorgvuldige aflevering.
Groen
Top winkel
Tim Groeneveld
Het is een erg fijne winkel waar we erg graag komen. Dit is deels vanwege de aftersales: Ook als we een apparaat kapot hebben heeft Talsma vaal nog wel een onderdeel liggen en een vervangend...Het is een erg fijne winkel waar we erg graag komen. Dit is deels vanwege de aftersales: Ook als we een apparaat kapot hebben heeft Talsma vaal nog wel een onderdeel liggen en een vervangend apparaat lenen is nooit een probleem. Alleen daarom al blijven we daar komen, ook voor de nieuwe aanschaf.