Wij hebben een boxspring geleverd gekregen voor onze zoon door Tase Wonen. Goede uitleg bij de aanschaf en de levering door de monteurs was niets op aan te merken.

Goede kennis van zaken en prettige manier van communicatie.

Ga zo door.

Johan

Goede ervaring. Vooral in de winkel heel goed geholpen door Harry.

- klantvriendelijk
- mooie winkel
- geweldig assortiment
- scherpe prijzen

Mijn meubels zouden tussen de 10 en 12 weken geleverd worden. Na meer dan 12 weken heb ik er zelf achteraan gebeld. Vervolgens kon men de meubels enkele dagen later bezorgen. Maar wie weet hoe lang... Mijn meubels zouden tussen de 10 en 12 weken geleverd worden. Na meer dan 12 weken heb ik er zelf achteraan gebeld. Vervolgens kon men de meubels enkele dagen later bezorgen. Maar wie weet hoe lang het geduurd zou hebben. mocht ik niet gebeld hebben.

O Linthout

Bij aflevering van een stoel bleek de lederen bekleding slordig te zijn afgewerkt. Tase Wonen bevestigde onze bevindingen en nam direct maatregelen bij de fabrikant om de stoel nieuw te laten... Bij aflevering van een stoel bleek de lederen bekleding slordig te zijn afgewerkt. Tase Wonen bevestigde onze bevindingen en nam direct maatregelen bij de fabrikant om de stoel nieuw te laten bekleden. Toen wij ook nog vroegen een andere leersoort daarvoor te gebruiken werd daar weer snel op geanticipeerd. Uiteindelijk hebben wij gratis nieuwe bekleding gekregen en is de stoel deze maal perfect afgewerkt geleverd.

Meedenken en anticiperen

op dit moment geen

Goed geholpen

Supermooie en veel prachtige meubels en accessoires

Geen idee

Mijn ervaring met Fase wonen is erg goed, personeel is erg vriendelijk en denkt goed met je mee. Producten worden netjes thuis bezorgd.

Klantvriendelijk, netjes op afspraak geleverd en een mooie winkeluitstraling.

Geen verbeterpunten.

Esther Runderkamp

Begin dit jaar kwamen wij bij Tase om een bank uit te zoeken. Nadat we onze wensen hadden uitgesproken werden we meteen geleid naar de bank die ze dachten dat geschikt voor ons leek. Omdat ze goed... Begin dit jaar kwamen wij bij Tase om een bank uit te zoeken. Nadat we onze wensen hadden uitgesproken werden we meteen geleid naar de bank die ze dachten dat geschikt voor ons leek. Omdat ze goed naar ons hadden geluisterd was het daarom meteen raak! We hebben uitgebreid gesproken over de stoffen en maten waarin de bank verkrijgbaar was en zijn daarbij ook heel goed geholpen. Ook over de All in House verzekering wisten ze veel en deze goede verzekering hebben we daarom ook afgesloten.
Omdat wij de bank niet meteen konden plaatsen in onze woning hebben ze ons aangeboden de bank tijdelijk op te slaan. Door wat tegenslagen met de bouw van onze woning is het begrip "tijdelijk" ruim gerekt en dit was allemaal geen probleem. Telefonisch en in de winkel zelf is het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam gebleken.
Toen we uiteindelijk belden dat we de bank konden ontvangen was de levering snel en goed. Wij hebben daarom ook echt niets aan te merken op onze ervaring met Tase in Volendam!

Goed geluisterd naar onze wensen.
Altijd behulpzaam gebleven, zowel telefonisch als in de winkel.
Goede uitleg over hun producten, de stoffen en de verzekeringen die erbij horen. Goed geluisterd naar onze wensen.
Altijd behulpzaam gebleven, zowel telefonisch als in de winkel.
Opslagmogelijkheden voor producten die niet gelijk geplaatst kunnen worden.
Heerlijke bank!

Esther Runderkamp

Een tijdje geleden alweer kwamen mijn man en ik de winkel binnen, op zoek naar een bank. Na het aanhoren van onze wensen was het voor het personeel duidelijk naar wat voor soort bank we op zoek... Een tijdje geleden alweer kwamen mijn man en ik de winkel binnen, op zoek naar een bank. Na het aanhoren van onze wensen was het voor het personeel duidelijk naar wat voor soort bank we op zoek waren. Omdat ze goed geluisterd hadden was het bij de eerste bank meteen raak! We hebben kort nog wat andere banken geprobeerd, want de keuze is reuze, maar de eerste bank was gewoon de beste.
Daarna hebben we samen met een van de medewerkers kunnen kijken naar de stof en de afmetingen van de bank. Onze bank was beschikbaar in veel verschillende soorten stof en allerlei kleuren. Door de deskundigheid van de medewerker hebben wij kunnen kiezen voor een kwalitatief goede stof en de kleur die het beste in ons nieuwe huis zou passen.
Bij het overgaan tot de koop kregen we de optie om alleen een aanbetaling te doen, of het volledige bedrag te betalen. Je hoeft dus niet gelijk af te rekenen, bij ons kon dat ook gedaan worden bij levering. Voor ons een uitkomst!
Over de All in House verzekering waren wij na uitleg zeer te spreken, dus die hebben we er dan ook bij genomen.
Omdat onze woning nog niet af was, hebben ze ons voorgesteld om de bank tijdelijk op te slaan als deze binnen zou zijn.
Door tegenslagen in de bouw van onze woning hebben wij het begrip "tijdelijk" ruim verbreed. Hierover deden ze helemaal niet moeilijk. Een aantal maanden later was ons huis klaar om de bank te kunnen ontvangen. Na 1 telefoontje was de levering snel geregeld en werd hij bij mij thuis op de goede plek gezet en in elkaar gezet.
Door onze super goede ervaring met Tase hebben we dus niets negatiefs aan te merken en zijn wij vol lof! Super!

Goed geluisterd naar onze wensen
Goede kennis van hun producten
Veel keuze in het pand
Altijd behulpzaam, zowel telefonisch als in de winkel
Opslagmogelijkheden
Mogelijkheid tot aanbetaling ipv afrekenen van het volledige bedrag

RH van Heteren

Goed geholpen bij aankoop boxspring.

Het is een gezellige winkel met veel keus. Zeer vriendelijk personeel en de service is top!

Goede service
Vriendelijk personeel