e. schipper

Goed geholpen, miste alleen bij aflevering uit leg hoe de bank te behandelen met bijgeleverde besermingsspul.

Mijn ervaring is dat ik de service slecht vind, pas nadat ik kenbaar heb gemaakt dat ik iets echt niet vind kunnen werd een gepaste oplossing geboden maar niet uit hunzelf die ik verwacht bij een... Mijn ervaring is dat ik de service slecht vind, pas nadat ik kenbaar heb gemaakt dat ik iets echt niet vind kunnen werd een gepaste oplossing geboden maar niet uit hunzelf die ik verwacht bij een meubelzaak van dit formaat. Ook vind ik de allinhouse service een goede service maar werd bijna gedwongen om hem erbij te doen. Eigenlijk verwacht ik voor de prijs van bank of stoelen een inbegrepen service. Allinhouse service is heel makkelijk voor tase. Ik kreeg het gevoel...je hebt gekocht en verder willen we geen last meer van jullie hebben. Misschien niet de bedoeling maar het gevoel heb ik wel, jammer.

Mooie spullen

Een betere service, want die vind ik echt niet goed.

C.P. Groot

Goede ervaring

Duidelijk uitleg en toelichting op het product wat wij kopen wilden

Adrie en Marian Molenaar

We hebben goede ervaringen met Tase

we werden goed geholpen en we kregen een goede uitleg over het product.

Ik ben uitstekend geholpen door Tasse. Goed geholpen voor het maken van keuzes. Ook hebben zij mij leen meubelen verstrekt. Hiervoor nog mijn hartelijk dank. Uitstekende service.

Goede service.

Geen.

Prettig, veel keus rustig

groot assortiment, goede prijs verhouding

bij problemen reƫler en eerlijker antwoorden en preciezer aangeven, wanneer iets gemaakt wordt, vlotter doorgeven aan de service

Corrie maas

Wordt keurig behandeld

Wordt goed geluisterd en goed advies gegeven

Laverman

Goede uitleg

Service

Prima, meedenken met alle geduld van de wereld

Klantgericht en klantvriendelijk

Ingang is niet geheel rolstoel vriendelijk

Tafel stoelen en lamp besteld

Alles netjes in elkaar gezet op de juiste plek in het huis