Veerman

Prachtige spullen geleverd! Buitendienst was zeer vakkundig. Leuk personeel, totaal niet opdringerig.

Nancy kwakman

Ik ben heel goed geholpen door jullie

De twee mannen die de bedden op de vliering brachten, waren hardwerkende mannen, zo snel werken wat die jongens konden. Top top

Ton Veenboer

Goede service! Professioneel advies gehad met meubels uitzoeken. De levering is ook perfect gegaan. Alleen jammer dat de levering van de bankstel drie maanden duurt, helaas is dat vaak het geval met... Goede service! Professioneel advies gehad met meubels uitzoeken. De levering is ook perfect gegaan. Alleen jammer dat de levering van de bankstel drie maanden duurt, helaas is dat vaak het geval met bankstellen. Maar ik kreeg daar een leenbank voor, grote klasse Tase!

Klantvriendelijk en goed advies

Al meerdere malen goede ervaring

goede communicatie

Zandstra

Goed geholpen met het maken van een keuze voor twee boxspringbedden. erg tevreden(er moet nog wel 1 komen). wij begrijpen niet, dat gezegd wordt dat er een wachttijd is van 6 weken, terwijl het meer... Goed geholpen met het maken van een keuze voor twee boxspringbedden. erg tevreden(er moet nog wel 1 komen). wij begrijpen niet, dat gezegd wordt dat er een wachttijd is van 6 weken, terwijl het meer dan 3 maanden duurde.

goede uitleg

nooit meer zeggen, dat het 6 weken duurt voor de bedden komen.(we wachten nog)

Nette winkel en op gemak rondkijken zonder opdringerige verkopers

overzichtelijk

de Jong

Orima

Vragen naar de breedte van de voordeur. Het raam moest er uit.

henk veerman

Goed bedrijf mooie winkel

vriendelijke bediening

Correcte en vriendelijke benadering klant.

Klantvriendelijk, breed assortiment in verschillende prijsklassen, voldoende parkeergelegenheid

Jasper ten Hoonte

Uiterst positief en prettig.

De rust
De wijze van informeren