DQMFinance

Zojuist een Apple Iphone SE 3e gen laten voorzien van beschermplastic premium en hoesje van The phone lab premium gekocht.

Aangezien ik in de penose buurt beethoven was werd door de...

Aangezien ik in de penose buurt beethoven was werd door de verkoopster mijn telefoon gekwalificeerd als budgetapple.

Ik moest erg lachen, want ik heb bewust de oude stijl apple gekozen want de 13 mini vond ik niet prettig o.a. zonder thuisknop!

Maarrrrr Apple budget kan je natuurlijk niet zeggen tegen een klant.

Menno

Superservice!

Toelichting

Snel afspraak kunnen maken en direct geholpen. Erg professioneel.

Sander Jonker

Op afspraak ben ik op bezoek geweest om mijn in het water gevallen telefoon te laten bekijken. De telefoon was ruim 45 minuten onder water geweest op een redelijke diepte en had schade. Helaas was... Op afspraak ben ik op bezoek geweest om mijn in het water gevallen telefoon te laten bekijken. De telefoon was ruim 45 minuten onder water geweest op een redelijke diepte en had schade. Helaas was de schade zodanig dat de conclusie na een grondig onderzoek, de kosten hoger zouden zijn dan de waarde. Het was wel te repareren, maar zou te veel kosten. Met een uitgebreide uitleg van de schade, vertelde ze mij het slechte nieuws. Desondanks heb ik niets hoeven te betalen voor het onderzoek. Conclusie: goede service, duidelijkheid, transparant en veel verstand van zaken.

Lotte Schuurman

Ik ben eerst telefonisch en daarna in de winkel super goed geholpen door een van jullie collega’s (Sam als ik het goed onthouden heb). Deskundig advies en met een (glim)lach. Ik hoop dat een nieuwe... Ik ben eerst telefonisch en daarna in de winkel super goed geholpen door een van jullie collega’s (Sam als ik het goed onthouden heb). Deskundig advies en met een (glim)lach. Ik hoop dat een nieuwe reparatie niet nodig is, maar stel dat, kom ik zeker terug.

Kevin

In 1 woord perfect

Toelichting

Het is modern met alles in huis en aardige goede medewerkers en een hele snelle terug koppeling wat betreft de reparaties

Jaap

Top ervaring, leuke vlotte gast die mijn toestel in korte tijd heeft voorzien van een nieuw scherm en verder nog goed advies heeft gegeven! Klasse en ga zo door!

Natasja/ Authentic Matter

Verbluffend goede service, hield niet voor mogelijk dat het nog bestond.

Toelichting

iPhone 11 toestel van Swappie (geen aanrader!) waarvan de batterij binnen 3 maanden opgezwollen was (want niet goed geïnstalleerd) welke Swappie weigerde deze te repareren. Supersnel en deskundig... iPhone 11 toestel van Swappie (geen aanrader!) waarvan de batterij binnen 3 maanden opgezwollen was (want niet goed geïnstalleerd) welke Swappie weigerde deze te repareren. Supersnel en deskundig door the PhoneLab vervangen met goede uitleg en voor zeer redelijk tarief.

henk pannekoek

Goed personeel en kundig prettig geholpen

Toelichting

alleen jammer dat de onderdelen niet op voorraad zijn
laptop 4 weken moeten wachten op een nieuwe accu