1972 beoordelingen

1972 Reviews

Esther

Goede producten. Assortiment mag nog groter

duck

Bestelling bij Odlo

betrokkenheid leverancier

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw waardevolle bijdrage aan Thermowear.nl. We hebben uw aandachtspunt onder de loep genomen en inmiddels zijn we aan het werk om dit te verbeteren op de website.
Nogmaals onze hartelijke dank en ik wens u nog een fijne dag!
Met vriendelijke groeten,

patrick Vermeltfoort

snelle reacties

René

Ben vooral blij met de uitgebreide info op de website. Maakt het kiezen erg gemakkelijk!

J Braam

BEN CORRECT EN VRIENDELIJK GEHOLPEN MET TELEFONISCHE VRAGEN

Migchels

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

A. Dull

Mijn ervaring is ronduit positief!

Paul van den Boog

Heb twee keer in een week tijd Icebreaker ondergoed besteld. Mijn eerste bestelling werd maar liefst de volgende dag al
bezorgd. De tweede bestelling liet echter, het weekend weliswaar...
bezorgd. De tweede bestelling liet echter, het weekend weliswaar inbegrepen , vijf dagen op zich wachten. Ik ben niettemin
goed te spreken over THERMOWEAR.nl.

De supersnelle levering bij mijn eerste bestelling.

Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw review over Thermowear! Daar zijn we erg blij mee.
Geachte heer,
Hartelijk dank voor uw review over Thermowear! Daar zijn we erg blij mee.
Ik heb uw order even nagekeken en zie dat van één van de drie artikelen die u besteld had de levertijd 2-5 werkdagen betrof. Dit heeft ook op de website gestaan ten tijde van het bestellen, maar mogelijk is dat u ontgaan omdat de melding niet duidelijk genoeg is geweest.
Hier gaan we zeker wat aan doen en wij zullen uw ervaring dan ook meenemen in onze evaluatie.
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even een berichtje sturen.
Ik wens u nog een fijne dag.

Kromjong

Mijn ervaring is goed

afhandeling order zeer goed

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw berichtje!
Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw berichtje!
Wij zijn altijd bezig om het navigeren op de website beter te maken en zullen uw opmerking dan ook graag meenemen in onze evaluatie.
Nogmaals onze dank en ik wens u nog een fijne dag!

aapm. rens

Snel, duidelijk, overzichtelijk maar prijzig en dan de verzendkosten, die onnodig hoog zijn, is lichtelijk irritant.

Duidelijke info en speed. Voor de meeste mensen belangrijk.

Geachte mevrouw,
Heel hartelijk dank voor uw feedback, hier kunnen wij wat mee!
Geachte mevrouw,
Heel hartelijk dank voor uw feedback, hier kunnen wij wat mee!
Graag informeer ik u nog even over de verzendkosten, die u te hoog vindt. Wij hebben er voor gekozen om een bijdrage te vragen van slechts €2,95 indien het bestelbedrag lager is dan €75,-. Ergens moeten wij een grens trekken en door de hevige concurrentie is het niet haalbaar om alles gratis te verzenden.
Daarom vinden wij een bedrag van €2,95 meer dan redelijk als bijdrage in de kosten voor het afleveren van een pakketje. De werkelijke kosten liggen echter veel hoger. Daarnaast past uw pakket niet in een envelop, helaas. Dat had misschien een Euro gescheeld.
Toch nemen we uw ervaring mee in onze evaluatie om te kijken of we dit op een andere en betere manier kunnen oplossen.
Ik hoop dat u veel plezier zult beleven van uw thermokleding en mocht u nog vragen hebben, schroom niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
Ik wens u nog een fijne dag!