1972 beoordelingen

1972 Reviews

Cees

Mooi assortiment, snelle probleemloze levering. Goede communicatie.

Weber

Snelle reactie, ook toen bepaalde producten niet leverbaar waren waarvoor goede alternatieven geboden werden.

vicky schutter

Ik heb 2 producten bestelt, ze werken zoals zw het moeten doen, en daar ben ik erg blij mee!
Ik moet wel zeggen dat hoe het product op de foto er uit ziet niet 100% klopt met hoe het er uit ziet als je het binnen kijgt, maar al met al ben ik zeer tevreden!

Snelle levering en goed product

A. Leijdens

Duidelijke site, snelle levering. Levering keurig verpakt... Dus gewoon zeer goed

Altuijzen

Als je een mail stuurt krijg je snel antwoord terug

Verzellenberg

Zeer tevreden over de gang van zaken

De snelheid van leveren

Rob

Goed assortiment waardoor je precies dat kunt vinden wat je nodig hebt. De informatie is op alle punten prima op orde. Enige punt van aanbeveling is misschien wat meer achtergrondinfo te geven de... Goed assortiment waardoor je precies dat kunt vinden wat je nodig hebt. De informatie is op alle punten prima op orde. Enige punt van aanbeveling is misschien wat meer achtergrondinfo te geven de verschillende maatvoeringen per merk. De een valt soms wat ruimer of juist kleiner dan de ander.

Arjen Roelofs

Mooi product. Snelle levering. Prima prijs!

Snelheid

roy

geen andere dan hierboven reeds beoordeelde