1972 beoordelingen

1972 Reviews

J. van Ewijk

Goede website, helaas wel zonder levertijd. Bevestiging, factuur en tijdige levering waren dik in orde.

(verwachte) levertijd per product vermelden

Ronald

Levertijd lastig te beoordelen, zo rond de feestdagen

Gerrit van der Kooij

Eerste keer dat ik wat bestelde, ik had een fout bezorgadres ingevuld maar dat werd door de bezorger keurig opgelost. Communicatie met thermowear liep soepel en prettig.

Wout

Snelle levering. ook in de tijd van de feestdagen.

Assortiment

P. Menduapessy

Mijn ervaring via het internet zijn goed.

Heel overzichtelijk voor de klant. Mooie foto's. Ruime betalingskeus via internet. Ik hoorde de bezorging aan de deur niet en het pakket werd zoals afgesproken bij de buren bezorgd. Hier kreeg ik... Heel overzichtelijk voor de klant. Mooie foto's. Ruime betalingskeus via internet. Ik hoorde de bezorging aan de deur niet en het pakket werd zoals afgesproken bij de buren bezorgd. Hier kreeg ik een minuut later een mail over en die zag ik wel. Geweldig!

Anne Scholten

Goede overzichtelijke site. Het nadeel is dat je de retourkosten zelf moet betalen waardoor ik niet meer iets zal bestellen via jullie site. Ik had namelijk iets besteld waarbij toch de maat kleiner... Goede overzichtelijke site. Het nadeel is dat je de retourkosten zelf moet betalen waardoor ik niet meer iets zal bestellen via jullie site. Ik had namelijk iets besteld waarbij toch de maat kleiner uitviel. Ik heb hierna een maat groter besteld, maar was wel € 7,- extra kwijt aan retourkosten.

Erg mooie, duidelijke site

Reactie Thermowear:

Beste Anne,
Hartelijk dank voor uw feedback, daar kunnen we wat mee.
Beste Anne,
Hartelijk dank voor uw feedback, daar kunnen we wat mee.
Wij doen onze best om klanten duidelijk vooraf te informeren over de verzendkosten, daar is zelfs een aparte pagina voor gemaakt.
Wat betreft de maat: geen enkel merk hanteert dezelfde maat voor een maat M of maat L, daarom hebben wij een zeer uitgebreide matentabel op de website zodat u de juiste maat snel kunt terugvinden. Deze staat hier: http://www.thermokleding.nl/service/maattabel/
Het is jammer dat u niet meer bij ons wilt bestellen, maar dat is natuurlijk geheel aan u. We hopen dat u tevreden bent met de geleverde adviezen en service.
Met sportieve groet,
Thermowear

Miep van Nuus

Tom

Simpel systeem, maar niet heel erg overzichtelijk. Wordt beter als je weet wat je wilt en items aan of afvinkt.

Specialisatie in thermokleding