1972 beoordelingen

1972 Reviews

Maarten Reijnen

Niet altijd alle maten leverbaar, maar veel en uitgebreide keuze, plus redelijk snelle levering

Uitgebreide collectie, goede bijkomende info per product, schappelijke prijzen

Graciëlla Woutersen

Er stond dat het 5 werkdagen kon duren voordat het geleverd was. Omdat ik datgene wat ik nodig had niet in de stad kon vinden toch maar online besteld en het was binnen 2 dagen in huis. Top!

Herman van Meijl

Zeer positief, duidelijke site, snelle levering, goed product

Duidelijke site, zeer snelle leverning

Goede ervaringen met Thermokleding!

Goede service en reactietijd toen het door mij bestelde product mankementen vertoonde. Heb het product opgestuurd voor garantie en wacht nu op een nieuwe broek.

Niets op aan te merken!

Zeer snel, behulpzaam en vriendelijke geholpen.

Duidelijke website met snelle correcte levering

unieke producten

Nick

Voor het eerst besteld bij thermokleding.nl. Snelle levering, goed verpakt, gewoon super.

snelle levering, goed verpakt, duidelijke site

R van Maastricht

prima

Linda Karregat

Er stond nergens hoe het produkt retour verstuurd moest worden. En dan moet je dat ook zelf betalen. Dure sok

Reactie Thermowear:

Beste Linda,
Beste Linda,
Op onze informatiepagina op de website (Levering & Retouren) staat duidelijk vermeld hoe de retourprocedure werkt. Er staat wat een zending kost en ook wat terugsturen kost.
Het staat er zo duidelijk omdat we juist willen voorkomen dat men in de war raakt. Daarnaast zijn wij volgens het keurmerk waar wij mee werken verplicht deze informatie duidelijk aan de klant voor te leggen.
De link staat boven in de website, naast het knopje "gastenboek" waar u een reactie heeft achter gelaten.
Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dat natuurlijk graag!
Met sportieve groet,
Klantenservice Thermowear

Snelle service en prima product

snelle service en prima product