1972 beoordelingen

1972 Reviews

Heel goed

Heel goed

Michael

Mijn ervaring is dat een gedegen bedrijf is zeer klant vriendelijk en professioneel

Ik heb vorig jaar een bestelling gedaan die slecht leverbaar was (sugoi). Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status en voortgang. Ik vond erg netjes dat ik een paar sokken van sugoi kreeg.... Ik heb vorig jaar een bestelling gedaan die slecht leverbaar was (sugoi). Ik werd goed op de hoogte gehouden over de status en voortgang. Ik vond erg netjes dat ik een paar sokken van sugoi kreeg. maar het belangrijkste was dat ik goed geïnformeerd werd. TOP!!! zo hoort het.

Caroline

Ik bestel regelmatig en ben altijd tevreden

Uitstekend assortiment, snelle levering, goede informatie en persoonlijke touch bij de bestelling

Voldoet geheel aan de verwachtingen ;-))

voldoet geheel aan de verwachtingen ;-))

Uitstekend

snelle levering en goede service.
als iets niet op voorraad is, goede communicatie

Het zoeken op de website gaat traag, assortiment is kansrijk. Meerdere aankopen tot tevredenheid gedaan. H.Z

Kristel

Ik heb de site snel gevonden en heb zeker een goede en vloote aankoop gehad. Ook de levering en opvolging van de bestelling was prima. Een site die ik iedereen aanraad en waar ik in de toekomst nog... Ik heb de site snel gevonden en heb zeker een goede en vloote aankoop gehad. Ook de levering en opvolging van de bestelling was prima. Een site die ik iedereen aanraad en waar ik in de toekomst nog terug zal komen.

Ik was op zoek naar thermokleding omdat ik een rolstoelpatiënte ben en het met deze kille natte dagen nogal fris is als je met de rolstoe de baan op gaat. Lang moest ik niet zoeken. Jullie site is... Ik was op zoek naar thermokleding omdat ik een rolstoelpatiënte ben en het met deze kille natte dagen nogal fris is als je met de rolstoe de baan op gaat. Lang moest ik niet zoeken. Jullie site is prima en de prijzen zijn zeker niet overdreven. De afhandeling van de bestelling ging bijzonder vlot en al snel had ik alles bij mij thuis. Het is wel geen strenge winter maar het verschil is natuurlijk wel voelbaar. Indien ik nog thermokleding nodig heb weet ik meteen waar naartoe.

Sander Boekee

Prima ervaring, sneller levering, goed verpakt, prima gewoon.

Artikel was niet voorradig maar er werd binnen een uur een prognose afgegeven. Bestelling sneller ontvangen dan de prognose.

Alleen maar goede ervaringen

Ook die ene keer dat het bestelde product niet meer voorradig was en ook niet meer zou komen werd mij een uitstekend alternatief geboden

George V

Lekker licht dragend en toch goed verwarmend vest

overzichtelijke site; goede productinformatie