1972 beoordelingen

1972 Reviews

Nicole Wajer

Warme Handjes

Het bestel gemak van de producten. De omschrijving van de producten zijn ook uitstekend en als op voorraad dan is het praktisch de volgende dag in huis.

Prima ervaring

ruim assortiment v.d. betere merken
goede info over het artikel
op voorraad.

Geweldige site en fantastische service!

Toegankelijk, laagdrempelig, servicegericht, klantvriendelijk, goede omschrijvingen bij de artikelen

Daalhuizen, A

Overzichtelijk, ruime assortiment en modieuze artikelen

mooie en overzichtelijke site.

Reactie Thermowear:

Beste mevrouw,
Heel hartelijk dank voor uw feedback, hier zijn we erg blij mee!
Beste mevrouw,
Heel hartelijk dank voor uw feedback, hier zijn we erg blij mee!
Uw opmerking vind ik een hele goede en deze ga ik ook zeker doorspelen naar de fabrikant van wie wij de folders hebben.
Soms is het zo dat artikelen niet in ieder land verkrijgbaar zijn (bijvoorbeeld van ODLO), maar dat deze wel gebruikt wordenin de marketing. Helaas hebben we geen invloed op wat Odlo Nederland in de folders laat drukken, maar we kunnen nu wel aankaarten dat het niet altijd even duidelijk is.
Nogmaals bedankt voor uw reactie.
Met sportieve groet,
Thermowear.nl

Petra Vink

Uitstekend en voor herhaling vatbaar

Zeer snelle reactie op mail en levering ook binnen een dag. (zoals afgesproken).
Produkten voldoen aan de verwachting.

Martine

Goede, klantgerichte service

persoonlijk contact tijdens retournering

F. Meijer

Zeer prettig om zaken mee te doen

Persoonlijk mail als er problemen zijn met het gwenste product en meedenken over een andere oplossong als je zelf eigenlijk wat te laat bent met bestellen.

Wotke

Goed product voor goede prijs

Had wat vragen via de website gesteld.
Werden enkele dagen lang niet beantwoord.
Scheen volgens mdw. in verkeerde box te zijn terecht gekomen. Daarna wel snel atnwoord gekregen.

Reactie Thermowear:

Beste heer,
Hartelijk dank voor de review van onze winkel! Hier zijn we serieus erg blij mee, omdat we hiermee onze dienstverlening kunnen verbeteren.
Uw e-mail was inderdaad in een...
Beste heer,
Uw e-mail was inderdaad in een verkeerde map terecht gekomen waardoor u een paar dagen niets heeft vernomen van ons. Dat vinden we erg vervelend, maar "gelukkig" is dankzij u een foutje onze software gevonden die direct is opgelost.
Nogmaals onze hartelijke dank en graag tot een volgende keer!
Met sportieve groeten,
Thermowear.nl

Vlotte afwerking met een persoonlijk tintje

vlotte service met een heldere website

Sander Boekee

Wat mij betreft een voorbeeld voor andere internetwinkels.

Het was even onduidelijk welke maat ik moest bestellen maar binnen een paar uur al een duidelijk antwoord via de e-mail.