1972 beoordelingen

1972 Reviews

Duidelijke informatie voor een goede prijs.

hele snelle levering

Het was mijn eerste bestelling op Thermokleding.nl en ben heel tevreden: er werd heel snel gereageerd op mijn vraag en ik had mijn bestelling al binnen 2 dagen in huis.

Zeer servicegericht: op mijn vraag over de pasmaat van een product werd al binnen een paar uur adequaat geantwoord. Ik ben ook erg tevreden over de snelheid waarmee de bestelling is afgehandeld. Het... Zeer servicegericht: op mijn vraag over de pasmaat van een product werd al binnen een paar uur adequaat geantwoord. Ik ben ook erg tevreden over de snelheid waarmee de bestelling is afgehandeld. Het product werd binnen 2 dagen geleverd.

Reactie Thermowear:

Beste heer,
Hartelijk dank voor uw reactie, dat waarderen wij zeer!
Beste heer,
Hartelijk dank voor uw reactie, dat waarderen wij zeer!
De reden dat het in een doosje verzonden is, is omdat er dan een track en trace code aan vastzit en het niet "kwijt raakt" tijdens de bezorging. Op deze manier weten we zeker dat u het product ook snel in huis heeft.
Met sportieve groeten,
Thermowear.nl

Dit was mij eerste levering zeer goed

De snelle levering.

Rik Vlasblom

Qualiteit spullen en vlotte afhandeling van bestelling.

Qualiteit spullen.
Vlotte afhandeling van bestelling.

Heel tevreden

ik vind het handig dat je alles kan vergelijken en dat alles gesorteerd is naar bijv/ warm naar koele seizoenen.

Perfecte service

gewoon heel goed , tevreden

snell levering

Geweldig

Geweldig

Sandra Barth

Overzichtelijk, snel en goede kwaliteit

overzichtelijk, snel en goede kwaliteit

T. Wolting

Prima webwinkel. Klantvriendelijk en levert snel.
service goed, denkt met de klant mee.