1972 beoordelingen

1972 Reviews

Jan Overveld van

Goede ervaringen en de geleverde spullen zijn van prima kwaliteit.

Jens Rasmussen

Alleen maar goede ervaringen. Ook bij terugsturen/ruilen van spullen. Vragen worden goed beantwoord.

Vragen worden goed en snel beantwoord.

Rinie van Oijen

Ik draag de thermo shortjes tijden de vierdaagse van Nijmegen en ze bevallen me uitstekend!

Het draagt comfortabel

PLANCKE AXEL

Uitstekend.

Goede communicatie over het verloop van de verwerking en levering

Brigit Cosemans

Correct

Snelheid, duidelijke en goed vindbare info

klein

Goede advisering

Vandoren Peter

Correct snelle levering

grote keuze

P.Weijenborg

Dit is onze eerste ervaring met jullie bedrijf , en we zijn hier zeer tevreden over.

Jullie maken waar wat jullie beloven

Peter Vos

Nu een keer product gekocht. Makkelijk te bestellen volgende dag bezorgd. Punt van aandacht is de verpakking en dan m.n. de volume. Een klein doosje in een veel grotere doos. M.i. kan dat veel... Nu een keer product gekocht. Makkelijk te bestellen volgende dag bezorgd. Punt van aandacht is de verpakking en dan m.n. de volume. Een klein doosje in een veel grotere doos. M.i. kan dat veel voordeliger.

Snelheid

Reactie Thermowear:

Beste Peter,
Hartelijk dank voor je waardevolle bijdrage!
Beste Peter,
Hartelijk dank voor je waardevolle bijdrage!
We zijn ons er van bewust dat er af en toe een te grote verpakking wordt gebruikt, ook al proberen we dat zo veel als mogelijk in toom te houden. Het is onnodig en zorgt alleen maar voor extra volume.
Het blijft een punt van aandacht bij ons!
Daniel van den Hoek
Thermowear

Cas Poldermans

Goed en prettig advies, bliksemsnelle levering, en een perfect product (ondershirt voor fietsen). Elke keer weer een fijne ervaring! Topwinkel

Kwaliteit advies, snelheid antwoord op vragen én levering van de bestelling, en oprechte interesse of het product bevalt