1972 beoordelingen

1972 Reviews

Monique

Prima en snelle service

tevreden besteller

Al eerder eens besteld en door goede ervaring en goede kwaliteit product, opnieuw de weg naar Thermowear gevonden.

Nadat ik contact had opgenomen m.b.t. onjuist ingevulde postcode werd er snel en adequaat actie ondernomen richting TNT Post. Zij hadden echter al opgemerkt dat het niet klopte, mede omdat er ook... Nadat ik contact had opgenomen m.b.t. onjuist ingevulde postcode werd er snel en adequaat actie ondernomen richting TNT Post. Zij hadden echter al opgemerkt dat het niet klopte, mede omdat er ook geen postcode bestond.
Hierover werd ik snel geinformeerd.

Han Tolk

Prima, snelle en correcte levering uit groot assortiment.

duidelijke informatie over toch speciale producten, makkelijk goede keus te maken

Gerben

Goed en makkelijk

Goede producten

RGW Christenhusz

Sander

Heb shirts & shorts besteld oa van merino wol. Snelle levering, goede kwaliteit.

Van gemert

Odlo gekocht

Reactie Thermowear:

Beste heer Van Gemert,
Beste heer Van Gemert,
Wat spijtig te horen dat de informatie niet toereikend is geweest. Ik kan mij niet voorstellen dat u hier geen melding van ontvangen heeft, aangezien alles volledig automatisch afgehandeld word. Mogelijk dat een bericht over de levertijd (of uw bestelling in het geheel) verloren is geraakt op de digitale snelweg.
Onze excuses hier voor en we zullen hard blijven werken om deze fout niet meer voor te laten komen.
Mocht u nog meer kwijt willen aan ons dan horen we dat heel graag zodat wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.
Alvast hartelijk dank voor uw bericht en nog een fijne dag gewenst.
Met vriendelijke groeten,
Daniel van den Hoek
Thermowear

emmy vd zee

Ik wer vlot geholpen en snelle levering van bestelde spullen, alleen de kortings code werkte niet

van Kesteren

Goede ervaring en snelle levering

Ad verbrugge

Redelijk tot goed