Al 5 jaar ervaring met de aanschaf van inkt cartridges voor 2 printers, uitstekende service en kwaliteit. Altijd de ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Bij vragen aan de telefoon wordt je...Al 5 jaar ervaring met de aanschaf van inkt cartridges voor 2 printers, uitstekende service en kwaliteit. Altijd de ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Bij vragen aan de telefoon wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen👍😄
Rian IJzermans
Snelle levering, goede kwaliteit tegen een lage prijs.
Duidelijk overzicht van de te bestellen producten, eenvoudige wijze van bestellen, snelle en correcte levering. Alleen heeft mijn printer problemen met het accepteren van het product! Na veel gedoe...Duidelijk overzicht van de te bestellen producten, eenvoudige wijze van bestellen, snelle en correcte levering. Alleen heeft mijn printer problemen met het accepteren van het product! Na veel gedoe is het wel gelukt!
Een prima bedrijf.
Rian IJzermans
Snelle levering, goede kwaliteit tegen een lage prijs.
Hans Halff
Ik bestel al wat jaartjes inktpatronen bij Totaalinkt en ik ben zeer tevreden.
Tom uit Ede
Meerdere bestellingen gedaan. Het bestelproces en kwaliteit van de cartridges zijn prima. En dan is de prijs ook nog erg concurrerend!
Snelle levering. Goede prijzen. Reeds meerdere malen besteld.
Albert Aussems
De bestelling is goed en op tijd afgeleverd. Vervelend is wel, dat mijn printer niet als officiële inktcartridges van Canon herkent. Zodoende moet ik.elke keer opnieuw op OK knop van printer...De bestelling is goed en op tijd afgeleverd. Vervelend is wel, dat mijn printer niet als officiële inktcartridges van Canon herkent. Zodoende moet ik.elke keer opnieuw op OK knop van printer drukken. Enigszins irritant.