Alles goed en correct afgehandeld. Maar in de website kon ik het typenummer van de printer niet aangeven, dat werkte niet.
Ik vind het super goede en snelle service. een grote pluim
Ranny
Volgens mij een eerste ervaring : Bestelling is snel correct en volgens afspraak geleverd . Een opmerking naar Totaalinkt werd ook snel en correct beantwoordt .
Benji
Vriendelijke, snelle en behulpzame mensen ... zelfs nog voor de ochtendkoffie!
A. Blokker
Al jaren koop ik bij Totaalinkt mijn inktpatronen. Nooit problemen gehad en de levering is altijd conform de afspraak.
H Bunink
Totaalinkt levert kwalitatief prima inktcartridges voor mijn Brother, die gewoonlijk alleen maar Brother-cartridges accepteert. Gelukkig kan ik dat omzeilen en gebruik ik ( al meerdere malen) uw...Totaalinkt levert kwalitatief prima inktcartridges voor mijn Brother, die gewoonlijk alleen maar Brother-cartridges accepteert. Gelukkig kan ik dat omzeilen en gebruik ik ( al meerdere malen) uw cartridges. Die zijn kwalitatief zeer goed en kennen een prima prijs-prestatieverhouding. Klasse! De ervaringen zijn alleen maar positief.