Anoniem, jen

Prima! Snel antwoord op mijn vraag. Daarna besteld en snel en netjes geleverd! Fijn dat ik kon kiezen voor afhalen bij de supermarkt in de buurt.

Alles is goed verlopen enkel het leveren van het pakket liep enkele uren vertraging op .Heb mijn pakket eindelijk gekregen om 21.00u waar in de mail stond dat ik het mogt verwachten tussen 10.00u... Alles is goed verlopen enkel het leveren van het pakket liep enkele uren vertraging op .Heb mijn pakket eindelijk gekregen om 21.00u waar in de mail stond dat ik het mogt verwachten tussen 10.00u en 14.00u

Zeer punctueel en positief

Prettige en duidelijke site. De inktcartridges snel en zonder problemen in huis.

De Groenegrens Dierenartsen

We gebruiken nu al bijna een jaar deze toners voor een Hp printer zonder problemen en we printen regelmatig.

(Bewerkt)

De cartidges met de inkt die u levert is van een zeer goede kwaliteit,maar ik blijf erbij om iets te bestellen gaat bij u nooit van een leie dakje,het is telkens weer zoeken en nog eens zoeken.... De cartidges met de inkt die u levert is van een zeer goede kwaliteit,maar ik blijf erbij om iets te bestellen gaat bij u nooit van een leie dakje,het is telkens weer zoeken en nog eens zoeken. Natuurlijk ik ben niet moeders jongste meer,maar ik doe toch al meer dan 25 jaar bestellingen via online,maar telkens als ik iets in de winkelwagen gelegd hebt moet ik weer helemaal opnieuw beginnen eer ik weer bij de inkt cartridges ben die ik aan het bekijken was. Dat vind ik een waardeloos systeem.

Een prima ervaring,snel en keurig geleverd

Moest met spoed cartridges bestellen voor de printers in onze Boeing 737. Ze bleken overal uitverkocht/niet langer leverbaar. Gelukkig had Totaalinkt.nl ze wel; op voorraad en kon ook nog binnen 24... Moest met spoed cartridges bestellen voor de printers in onze Boeing 737. Ze bleken overal uitverkocht/niet langer leverbaar. Gelukkig had Totaalinkt.nl ze wel; op voorraad en kon ook nog binnen 24 uur leveren.

Snel in huis, mooie prijs, kwaliteit nog niet te beoordelen.