Van Neste Eric

Een bedrijf met een mooie web schop, gemakkelijk om iets bestellen en snelle levering. Kortweg een zeer goed service.

Marco

Al eerder hier besteld goede website en goede prijzen

a . Obdeijn

Goed bedrijf ben zeer tevreden eerst werkte mijn printer niet goed door de cardridge maar door snelle feedback van het bedrijf was het snel opgelost.

Goede prijs voor de inkt

Snelle levering.
Wij doen al 5 jaar zaken met dit bedrijf. Uiteraard kan er altijd iets mis gaan.
Snelle levering.
Afgelopen maand hadden wij voor de eerste keer een klacht. En die werd meteen door hun perfect opgepakt en wij kregen per omgaande een nieuwe tonercartridge gratis geleverd.

Prima levering, niet duur

Zeer snelle levering top

San

Een snelle en betrouwbare levering van heel goede inkt, ik ben super tevreden !!

Het vaste adres waar ik mijn inkt kocht is gestopt, dus ben gaan op zoek gegaan en uitgekomen bij Totaalinkt .
Super snel geleverd alleen was de verpakking kapot maar inhoud was niet...
Super snel geleverd alleen was de verpakking kapot maar inhoud was niet beschadigd. Als ik inkt nodig heb dan weer bij Totaalinkt