Pierre Delcourte

Prima ervaring, bijna alles ging naar wens, behalve een klein probleem met de betaling. Er werd btw aangerekend ondanks een intracommunautaire levering. Op dit ogenblik is de btw nog niet... Prima ervaring, bijna alles ging naar wens, behalve een klein probleem met de betaling. Er werd btw aangerekend ondanks een intracommunautaire levering. Op dit ogenblik is de btw nog niet teruggestort, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit snel gebeurt.

Elst

Zoals altijd was de bestelling uitstekend verzorgd en zonder fouten. Gratis verzending is ook niet verkeerd

Bestellen via de site is en blijft lastig, af en toe is een (kleuren) toner slecht, schijnbaar niet altijd geschikt t.o.v. een originele, die geeft dan n.l. geen problemen?!

Reactie Toner-express.nl:

Helaas komt het weleens voor dat ondanks de kwaliteitscontroles er toch toners in omloop zijn die een " defect" hebben.
Wij zullen dit dan altijd goed oplossen, het zij een nieuwe...
Wij zullen dit dan altijd goed oplossen, het zij een nieuwe toner of restitutie.
Omdat de klant al vaker problemen met de betreffende toners heeft gehad hebben wij eind 2018 om verdere teleurstelling te voorkomen een restitutie aangeboden en geadviseerd om originele te gebruiken.
Het Totaalinkt Team

R. van der Linden

Goede kwaliteit inkt. Snelle levering!

Dennie Van Hassel

Top bedrijf snelle levering

Ik ben zeer gecharmeerd door de professionaliteit van Toaalinkt en de door haar geleverde producten.

T0P alles perfect verlopen

Altijd goed en op tijd geleverd.