De website is zeer toegankelijk, goed en duidelijk, waardoor wat je wilt bekijken/bestellen makkelijk kan.

M. Klaassen-Lina

Snelle levering, alles op tijd.
Goed product

Goed product voor minder dan orgineel

Goed bedrijf.

Guppie

Toner besteld voor Mp5 printer. Attent en vlot, groot assortiment, ook voor oudere apparaten

In mijn geval was de geleverde blauwe toner lichtblauw ipv donkerblauw zoals het normaal was. Na veel mail/gedoe geen oplossing. Toner elders besteld, geïnstalleerd en geeft weer de correcte kleur.

Reactie Toner-express.nl:

Klant heeft ons een mail gestuurd met het verschil van tonerpoeder kleur, geleverd was lichter dan de setup originele toner.
Na ontvangst van een testpagina met zowel afgedrukt met de originele...
Na ontvangst van een testpagina met zowel afgedrukt met de originele toner als onze huismerk toner zien we een heel klein verschil.
Echter blijft het een huismerk toner welke niet exact hetzelfde als origineel kan zijn.
We hebben ook aangegeven dat we het bij onze leverancier gaan navragen waarom de kleur tonerpoeder afwijkt en of dit van invloed kan zijn, we hebben namelijk niet eerder klachten vernomen.
Het Totaalinkt Team.

Singh

Slecht

Reactie Toner-express.nl:

Wij hebben de klant naar aanleiding van de achtergelaten review gemaild.
Wij hebben de klant naar aanleiding van de achtergelaten review gemaild.
In ons assortiment hebben wij veel universele toners, dit zijn toners die geschikt zijn voor meerdere merken en modellen.
Het kan zijn dat de klant van mening is dat deze niet juist is, we hebben gevraagd om bij twijfel een foto te sturen.
Helaas hebben wij tot op heden niks meer vernomen en gaan er vanuit dat de toner alsnog goed functioneert.
Het Totaalinkt Team

Remco

Eerste keer dat ik hier bestel. We zijn nu een stuk of 50 afdrukken verder en alles werkt nog steeds naar behoren.
Tot nu toe een top deal in prijs/kwaliteitverhouding!

Karel

Goede ervaring,
goede bereikbaarheid wanneer je vragen hebt .
flexibel, als je het artikel toch niet kan ophalen wordt het alsnog verstuurd.

Cor Dijk

Snelle service en levering. Zeer tevreden. Goede kwaliteit en prijzen.

W Jansen

Vind geen goede uitleg bij de cartridges hoe te openen. Hier door zijn me de gele en de rode cartridges onbruikbaar geworden. er zit niks aan voor te open. Ben dus nog duur uit 2patronen... Vind geen goede uitleg bij de cartridges hoe te openen. Hier door zijn me de gele en de rode cartridges onbruikbaar geworden. er zit niks aan voor te open. Ben dus nog duur uit 2patronen onbruikbaar.