Positieve ervaring. Ik bestel hier al jaren toner voor mijn beide printers. Prima producten voor een prima prijs. Ik heb ook wel eens een beroep moeten doen op hun service en dat werd naar volle...Positieve ervaring. Ik bestel hier al jaren toner voor mijn beide printers. Prima producten voor een prima prijs. Ik heb ook wel eens een beroep moeten doen op hun service en dat werd naar volle tevredenheid afgehandeld. Top!
Gps Bezuijen
Perfect geregeld!!
JanD
Ik heb mijn cartridges (huismerk) al meerdere malen bij Totaalinkt besteld, ze zijn snel in huis (gratis per pakketpost) en functioneren prima. En dat tegen scherpe prijzen.
Albert
Goede goedkope cartridges voor Canon printer
Snelle service
Maria
Prins, alles vlgs afspraak
Goede prijs, snelle levering
prive
Ido Terpstra
Goed en snel.
Frans Scholtes
Nadat ik nieuwe cartridges ontvangen had, ging mijn printer onherstelbaar defect. Een nieuwe printer gekocht van hetzelfde merk, helaas paste de reeds bestelde cartridges niet. Het...Nadat ik nieuwe cartridges ontvangen had, ging mijn printer onherstelbaar defect. Een nieuwe printer gekocht van hetzelfde merk, helaas paste de reeds bestelde cartridges niet. Het probleem voorgelegd aan Totaalinkt. Deze kwamen met een perfecte oplossing voor mij. De niet passende inktpatronen opsturen en het betaalde bedrag werd in mindering gebracht bij de wel passende cartridges. Prima geregeld dank hiervoor.