Info over verloop reservering
Reserveringsgemak
Snelheid reservering

Yalcin21

Makkelijk te boeken, tickets gelijk op je mail.

Leuke prijzen en koffer vaak bij inbegrepen

Tuna UZUN

OPLICHTERS! LET OP! KOOP GEEN TICKETS VAN DEZE BEDRIJF!

Ze verkopen tickets met flexibiliteit voor veranderingen, maar doen het toch niet.
op 8 maart geboekt voor de 13nde maar...
OPLICHTERS! LET OP! KOOP GEEN TICKETS VAN DEZE BEDRIJF!

op 8 maart geboekt voor de 13nde maar wijzigingen moeten minimal van 1 WEEK TEVOREN DOORGEGEVEN WORDEN,
hoe kan ik weten van een verandering van een ticket, die ik nog niet heb gekocht. En waarom verkopen zij dan de OPTIE VOOR VERANDERING met extra BIJBETALING. Als je dan een verklaring wil hebben, hebben ze een Jonge persoon aan de lijn gezet, die geen verstand hiervoor heeft. Ik heb ook SUN EXPRESS gebeld, en zij zeiden dat het in principe door TRIPTIME moet geregeld worden, maar niet uitgevoerd word.

AUB LAAT MIJ NIET LACHEN!

Reactie Triptime Vliegtickets:

U heeft bij ons een boeking geplaatst op 8 maart 2018 met vertrek op 13 maart 2018 en retour op 20 maart 2018 met een TripFlex dekking. Tijdens het plaatsen van de boeking kunt u de voorwaarden van... U heeft bij ons een boeking geplaatst op 8 maart 2018 met vertrek op 13 maart 2018 en retour op 20 maart 2018 met een TripFlex dekking. Tijdens het plaatsen van de boeking kunt u de voorwaarden van deze dekking lezen. Een TripFlex dekking kunt u gebruiken tot één week voor vertrek.
Tussen uw boekingsdatum (8 maart) en vertrekdatum (13 maart) zit een periode van 5 dagen. Voor de vertrekdatum kunt u geen TripFlex dekking gebruiken.
Tussen uw boekingsdatum (8 maart) en retourdatum (20 maart) zit een periode van 12 dagen. Voor de retourdatum kunt u wel de TripFlex gebruiken. Hierdoor heeft het systeem de mogelijkheid geboden om een TripFlex dekking te boeken. U heeft deze dekking geboekt en er ook gebruik van gemaakt voor uw retourdatum.
Uit onze gegevens blijkt dat u uw retourdatum van 20 maart 2018 naar 3 april 2018 heeft gewijzigd. Voor deze wijziging heeft u gebruik gemaakt van uw TripFlex dekking en heeft u geen wijzigingskosten betaald.

Klant vriendelijk

Helma

Makkelijk te boeken en overzichtelijk

Het bedrijf is opzicht sterk

Zonder problemen geboekt, geen kopzorgen
?

Goede service aardig en behulpzaam personeel

Alles was goed

Eenvoudig geboekt. alles ging prima.

makkelijke boeking. duidelijke informatie.

duidelijk

Ali

Super makkelijk!

Met één klik alles geregeld.

Makkelijk

Met een klik zo dicht